Τελευταία Νέα

23/11/14

Αιγινιακό-Βέροια 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Βέροια

Στη βόρεια Πιερία με τον Αιγινιακό τέθηκε αντιμέτωπη την Κυριακή (23/11) η Βέροια, επικρατώντας με 1-0. Σκόρερ της ''Βασίλισσας του βορρά'' ο Κάμπορα στο 79'. Δοκάρι είχε ο Μπεν στο 57'.

Φιλικό με τον Αιγινιακό έδωσε η Βέροια την Κυριακή (23/11) και κρατήθηκε σε αγωνιστικό ρυθμό, ελλείψει πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κάρλος Γκρανέρο επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 79' ο Κάμπορα, ύστερα από πάσα του Άρτσε.
Ο Αργεντινός κρατιέται σε φόρμα και όπως στη Superleague σκοράρει και στα φιλικά. Κατά τα άλλα, οι ''κυανέρυθροι'' είχαν δοκάρι σε σουτ του Μπεν στο 57', ενώ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 70'. Ο Φαρμάκης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Κάμπορα, στην επαναφορά ο Παυλίδης προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως ο Γεωργίου πάνω στη γραμμή απομάκρυνε.
Οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει στο πρώτο μέρος σε προσπάθειες των Πόποβιτς (26') και Πολύζου (33'). Αξιοσημείωτο ότι ο Βούκιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βέροιας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος (60' Φαρμάκης), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πάβλοβιτς (70' Αραμπατζής), Γιαζιτζόγλου (70' Γεωργίου), Μασάδο, Ζούρκος, Πολύζος, Πόποβιτς (60' Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (46' Ναουμτσέφσκι).
ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο (87' Μαρκέλης), Καλί, Οστοϊτς (75' Βούκιτς), Μπατιον, Γεωργιαδης, Κατίδης, Καλτσάς (34' Παυλίδης), Μπαργκάν, Ντουμίτρου. Έπαιξαν και οι: Τζιβάρ, Τσιάμης, Μπαλάφας, Εσπάρθα, Άρτσε, Μπεν, Χασελμπάινκ, Κάμπορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου