Τελευταία Νέα

23/11/14

Επισκοπή-Εργοτέλης 0-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Πήρε το δεύτερο ο Εργοτέλης

Μετά την ήττα απ’ τον Ηρόδοτο, ο Εργοτέλης εμφανίστηκε αρκετά πιο σοβαρός και επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στο δεύτερο φιλικό που έδωσε την Κυριακή. 

Το… καλό του πρόσωπο έδειξε ο Εργοτέλης στο δεύτερο φιλικό που έδωσε την Κυριακή. 

Μετά την φιλική «σφαλιάρα» στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου ηττήθηκαν με 3-1, οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-0 της Επισκοπής στο φιλικό που έγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου. 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του να αγωνίζονται, με τον καιρό στο δεύτερο φιλικό να μην βοηθάει, αφού είχε πολύ κρύο και βροχή. 

Τα γκολ στο ματς πέτυχαν οι Γιουσούφ (50’) και Στογιάνοβιτς (86’), ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι Νόσκοβιτς (60’) και Χαντί (75’). 


Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Τσέρνι (55' Δερμιτζάκης),Λυκογιάννης, Γιοβάνοβιτς, Σηφάκης (76' Βογιατζής), Τζανακάκης,Μπογκντάνοφ,Γκέντσογλου, Χαντί (76' Στογιάννοβιτς), Γιουσούφ, Μπρούνο, Νόσκοβιτς (76' Γεωργαντόπουλος). 

Επισκοπή: Γουναρίδης (30' Κελαηδής, 60' Νικηφόρος), Τζανάκης (60' Μανουσάκης), Λάμπρου (46' Λιονάκης), Μαραθιανός (80' Νεντιάι), Μποτωνάκης (46' Βουρβαχάκης) ,Πυθαρούλης, Βιγιαφάνες,Βελονάκης, Δουμάνης (45' Τριχάκης), Νικόλτσης (46' Δρακάκης), Πετράκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου