Τελευταία Νέα

23/11/14

Κέρκυρα-Θεσπρωτός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η Κέρκυρα κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση με 1-0 το Θεσπρωτό, με τον τεχνικό των "Φαιάκων", Μιχάλη Γρηγορίου, να χαμογελά όσον αφορά στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του.
Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό του διημέρου για την Κέρκυρα, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου. Οι "Φαίακες", παρουσία σύσσωμου του ΔΣ της ΠΑΕ, επικράτησαν την Κυριακή με 1-0 του Θεσπρωτού, χάρις σε γκολ του Γκόμες στο 10 ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από σέντρα- σουτ, που ξεγέλασε τον Πάντο.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου διατήρησε την υπεροχή και την πρωτοβουλία σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τους Χαβίτο και Μαρκόφσκι, με κορυφαία το δυνατό σουτ του Ισπανού, στο οριζόντιο δοκάρι, στο 35’. Από την άλλη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια – δυο καλές ευκαιρίες του Θεσπρωτού στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ. Γρηγορίου): Σέτκους, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Βενέτης, Ντιόγκο, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Ομπράντοβιτς, Χαβίτο, Μαρκόφσκι.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Λ. Σέμος): Πάντος, Μπάρκας, Ασωνίτης, Μηνάς, Καρύδης, Μώκος, Σκούφαλης, Θεοδωράκης, Παππάς, Κάλλος, Πανταζής. 
Έπαιξαν και οι: Γκόμες (τερμ., 30’-60’), Χάιδος (τερμ. 60’- 90’), Βασιάς, Τρακάκης, Παλιάτζας, Γκρίτυ, Κοσμίδης, Βενέτης (μπήκαν στο 35’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου