Τελευταία Νέα

29/11/14

12η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 0-0

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός επιδόθηκαν σε μπαράζ ευκαιριών, αλλά γκολ δεν σημειώθηκε. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στη Βοιωτία και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Δοκάρι είχε στο 76' ο Μιλοσάβλιεβ, αποβλήθηκε στο 90'+2' ο Μαλεζάς.

Το αήττητο σερί τους διατήρησαν το απόγευμα του Σαββάτου (29/11) στη Βοιωτία Λεβαδειακός και Παναιτωλικός. Αμφότερες οι ομάδες σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε έως το τέλος.
Το 0-0 ήταν το τρίτο διαδοχικό για τον Λεβαδειακό. Μετά τη λευκή ισοπαλία με Καλλονή και Πλατανιά, οι ''πράσινοι'' έφεραν το ίδιο αποτέλεσμα και με τον Παναιτωλικό. Το ευχάριστο για αυτούς ότι διατήρησαν απαραβίαστη την εστία τους για ακόμη ένα 90λεπτο, αν και το πρόβλημα στο γκολ παραμένει.
Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός μπορεί να μην σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη, τουλάχιστον όμως δεν έχασε, κάτι που για τελευταία φορά είχε συμβεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, στην εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Γενικά και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει το τρίποντο, με τον Λεβαδειακό να είναι καταφανώς καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημ. στ. Λιβαδειάς.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας).

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Γκάγκας (Λάρισας).

Συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Ζίτο, Σάντσες (46΄Μιλοσάβλιεβ), Ορτέγκα (79' Μπορνταγκαράι), Βούκσεβιτς, Κονέ, Σοτέλο (55' Μάντζιος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (79' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59' Καλογέρης), Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (59' Βασιλείου).

Κάρτες: Κονέ (42'), Μαχαίρας (83'), Κώτσιος (89') - 2' Εντζενγκέλε, Φωτάκης (54'), Μπεχαράνο (69'), Μύγας (84'), Μαλεζάς (85', 90'+2' {αποβλήθηκε}).

Ανασκόπηση αγώνα:
Με δύο επιθέσεις ''φωτιά'' ξεκίνησε το παιχνίδι. Αρχικά με τον Βιγιαφάνιες στο 7', που γύρισε στον Μαρτίνες ο οποίος πλάσαρε αστοχα, και στο 9' με τον Μαρτίνες, πάλι από δεξιά, που έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Σηφάκης Μπλόκαρε. Η απάντηση των Βοιωτών ήρθε στο 16΄με το πλασέ του Βούκσεβιτς που έφυγε άουτ. Αυτές οι φάσεις, καθώς και η άστοχη κεφαλιά του Τομάς, στο 38', ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο μέρος, στο οποίο οι δύο ομάδες σπάνια έβρισκαν χώρους προς τις δύο εστίες. 
Εκρηκτικό το ξεκίνημα του δεύτερου μισού, με τον Μιλοσάβλιεβ να μπαίνει ορεξάτος και να προκαλεί ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Ο Ορτέγκα στο 46' σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όπως σπουδαία φάση ήταν και αυτή του Παναιτωλικού στο 50', με την κεφαλιά του Άλβες, που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Σηφάκης στο 58' πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Αμφότερες οι ομάδες δεν κλείστηκαν, έβγαιναν μπροστά με ταχύτητα, ενώ δεν έλειψαν τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, που θα μπορούσαν να τινάξουν στον ''αέρα'' το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι του Σάββα Παντελίδη έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0 στο 77', όταν ο Μιλοσάβλιεφ έστειλε με προβολή τη μπάλα στο δεξί δοκάρι, ύστερα από συρτή σέντρα του Ορτέγκα από δεξιά.

Οι ''πράσινοι'' ήταν ανώτεροι στο δεύτερο 45έπτο και άξιζαν να φτάσουν στο γκολ. Χαρακτηριστικό ότι ολοκλήρωσαν το ματς έχοντας 12 τελικές προσπάθειες, την ίδια ώρα που οι Αγρινιώτες είχαν 3. Ο Μορένο έλειψε πολύ στο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι Μορένο και Βοιγιαφάνιες ήταν και πάλι επικίνδυνοι για την αντίπαλη ομάδα, αλλά άφησαν ημιτελείς τις περισσότερες προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου