Τελευταία Νέα

29/11/14

12η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - Skoda Ξάνθη 2-0

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χαβιέρ Ουμπίδες, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 την Ξάνθη με δυο πανέμορφα γκολ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.
Καλό παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε δυο ομάδες που είχαν σκοπό να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός και πήρε μία ξεκούραστη νίκη απέναντι σε μία Ξάνθη που είχαν λίγες αλλά σημαντικές ευκαιρίες.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χαβιέρ Ουμπίδες που πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Περιστερίου.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής), Γιώργος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Αγκουαζί (Φάμπιο 64'), Γκαρσία, Ουμπίδες, Ναπολεόνι (Μπάλλας 75'), Καραμάνος (Δημούτσος 46'), Παπάζογλου.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος (Γουάλας 62'), Γούτας, Καρυπίδης, Μπαξεβανίδης, Ομποντό, Φλίσκας (Παπαστεργιανός 56'), Λουσέρο (Ρούντι 88'), Κλέιτον, Σολτάνι, Καπετάνος.

Γκολ: Ουμπίδες (σουτ 21'), (σουτ 50').

Κάρτες: Αγκουαζί (κίτρινη 15'), Κοντοές (κίτρινη 19'), Φλίσκας (κίτρινη 27'), Μπέρτος (κίτρινη 33'), Κιβρακίδης (κίτρινη 44'), Λαζαρίδης (κίτρινη 81'), Κλέιτον (κίτρινη 89')

Ανασκόπηση αγώνα:

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και δικαίως προηγήθηκαν στο σκορ με τον Χαβιέρ Ουμπίδες. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Στο 14ο λεπτό η ομάδα του Περιστερίου έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον Ναπολεόνι. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Ιταλός έγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το πλασέ, όμως ο Μπέρτος έβαλε την προβολή και η μπάλα σωτήρια χτύπησε στο δοκάρι.
Επτά λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Ουμπίδες. Μετά από γέμισμα στην περιοχή, οι αμυντικοί της Ξάνθης έδιωξαν, ο Αγκουαζί άφησε έξυπνα τη μπάλα και ο Αργεντινός με "οβίδα" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 21'.
Απάντησαν οι Ακρίτες.
Εννέα λεπτά αργότερα η Ξάνθη έχασε μία καλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Μπέρτος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λουσέρο με το κεφάλι έδωσε στον Καπετάνο και αυτός πέφτοντας την έστειλε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 32ο λεπτό.
Το ημίχρονο έκλεισε με μία ευκαιρία για κάθε ομάδα. Αρχικά ένα σουτ του Ναπολεόνι πέρασε για λίγο έξω, ενώ στη συνέχεια ο Κλέιτον με όμορφη ενέργεια βρήκε λίγο χώρο και έκανε το σουτ, με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει.

Και νέα γκολάρα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Ατρόμητο. Ο Ναπολεόνι κέρδισε ένα φάουλ στα αριστερά και προς το κόρνερ με τον Ουμπίδες να αναλαμβάνει την εκτέλεση του. Ο Αργεντινός πήρε φόρα και την έστειλε στο πίσω "παράθυρο" του Ζαρόπουλου στο 50ο λεπτό.
Οι Ακρίτες έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο ματς στο66ο λεπτό. Ο Κλέιτον με ατομική ενέργεια άδειασε τον Φυτανίδη και βρέθηκε φάτσα με τον Γκορμπούνοφ, στέλνοντας όμως τη μπάλα πάνω του.
Το παιχνίδι έκλεισε με την Ξάνθη να πιέζει και να ψάχνει ένα γκολ, δίχως αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου