Τελευταία Νέα

23/11/14

Ηρόδοτος-Εργοτέλης 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Εργοτέλης
Την ήττα με 3-1 γνώρισε από τον Ηρόδοτο ο Εργοτέλης στο πρώτο από τα δύο φιλικά της Κυριακής (23/11). Προβιδάκης (27’), Σκουλάς (44’) και Κοιλιάρας (48΄πεν). τα γκολ των νικητών, σκόρερ των ηττημένων ο Παμλίδης (52').
Στο πρώτο από τα δύο φιλικά της ημέρας (το άλλο με Επισκοπή), ο Εργοτέλης ηττήθηκε 3-1 από τον Ηρόδοτο στο Δημοτικό γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Προβιδάκης (27’), Σκουλάς (44’) και Κοιλιάρας (48΄πεν).
Για τον Εργοτέλη σκόραρε ο Παμλίδης στο 52’ και είχε δοκάρι ο Νοκάι στο 84’. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την Κ20, όπως τους Νοκάι, Γενιτσαρίδη και Φουκαράκη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Αχιλέως, Σκουλάς, Προβιδάκης, Κούρτι, Πρωτογεράκης, Κουσίδης, Κλωνάρης, Καϊμακαμούδης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σπανός, Γιαπιτζάκης, Μαυρίδης, Ρουσάκης, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Μωραΐτης, Ζαφείρης, Μεράι, Πήλιος, Κλίνης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης (46’ Δασκαλάκης), Ρέντζας (85’ Γενιτσαρίδης), Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο, Στράους (85’ Φουκαράκης), Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (80’ Νοκάι), Μπουρσέλης, Παμλίδης, Κούρεζ (65’Αλαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου