Τελευταία Νέα

30/11/14

8η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Άρης 0-2


Με τα γκολ των Πόι και Καπνίδη από το πρώτο ημίχρονο ο Άρης επικράτησε στο «Ανθή Καραγιάννη» του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 0-2 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

O 'Άρης με τα γκολ των Πόι και Καπνίδη από το πρώτο ημίχρονο επικράτησε στο «Ανθή Καραγιάννη» του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 0-2 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Το σύνολο του Πάουλο Κάμπος εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Πανσερραϊκού το Σάββατο από τον Άρη Ακροποτάμου και έκανε το τρία στα τρία με τον 57χρονο Βραζιλιάνο τεχνικό στην άκρη του πάγκου του.
Οι γηπεδούχοι μόλις στο 1΄ απείλησαν με την κεφαλιά του Τσίλογλου ενώ στο 3΄ ο Άρης είχε δοκάρι μετά την κεφαλιά του Πόι από την εκτέλεση κόρνερ του Προβατίδη.

Στο 8΄ η κεφαλιά του Πόι δεν ανησύχησε τον Σουμουλίδη ενώ στο 10΄ είχε μεγάλη ευκαιρία το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος από το σουτ του Τσίλογλου στη κίνηση με τον Καρατζιοβαλή να απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 24΄ ο Άρης προηγήθηκε με το διαγώνιο σουτ του Πόι αφού ο Αργεντινός έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου κι έκανε το 0-1, ενώ στο 27΄ ο Καπνίδης δεν πέτυχε από 35 μέτρα να κρεμάσει τον Σουμουλίδη με την μπάλα να πέρασε λίγο άουτ.

Ο Άρης ωστόσο βρήκε το δεύτερό του γκολ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 44΄ ο Πόι έπαιξε το ένα-δυο με τον Ατματσίδη, βρήκε τον Καπνίδη εντός μικρής περιοχής και ο επιθετικός του Άρη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σουμουλίδη κάνοντας το 0-2.

Στο 51΄ η σκαστή κεφαλιά που δοκίμασε πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων και στο 54΄ το σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 59΄ το πλασέ του Πόι παράλληλα από την εστία του Σουμουλίδη πέρασε άουτ και στο 69΄ εκπληκτική επέμβαση του Καρατζιοβαλή σε εξ΄ επαφής πλασέ του Μουρατίδη.

Στο 77΄ πολύ καλό χτύπημα φάουλ από τον Παπαδόπουλο με τον Σουμουλίδη να απομάκρυνε δύσκολα και στο 80΄ διπλή ευκαιρία για τον Άρη. Ο Καπνίδης μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή έκανε το σουτ από πλάγια, άλλα νικήθηκε από τον Σουμουλίδη με τον Παπαδόπουλο να πήρε το ριμπάουντ αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και βγήκε κόρνερ.

Στο 89΄ τετ α τετ του Ρένια με τον Σουμουλίδη αλλά η μπάλα από το πλασέ του επιθετικού του Άρη πέρασε ελάχιστα έξω και στο 90΄ ο Καρατζιοβαλής αρνήθηκε το 1-2 αποκρούωντας την κεφαλιά του Καρλόπουλου.

Συνθέσεις:

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Καραμπιμπέρης): Σουμουλίδης, Μεταλλίδης (46΄ Μουρατίδης), Κουμήρογλου, Ελευθεριάδης (62΄ Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καφλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (62΄ Μεντής).

Άρης (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκίνο, Προβατίδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (73΄ Ψυχογιός), Καπνίδης (86΄ Χιντασέλι), Πόι (73΄ Ρένια).

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου