Τελευταία Νέα

23/11/14

ΟΦΗ-Χανιά 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

ΟΦΗ
Φιλικό με τα Χανιά έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (23/11) ο ΟΦΗ και έμεινε στο 0-0. Τους βασικούς έριξε στο ματς ο Γκατούζο, αλλά στο δεύτερο χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς.
Λευκή ισοπαλία στο Βαρδνογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον ΑΟΧ, σε φιλικό παιχνίδι που δόθηκε την Κυριακή (23/11). Η ομάδα του Ηρακλείου είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των Χανιωτών.
Ευκαιρίες σπατάλησαν στο πρώτο μέρος οι Πετρόπουλος (27'), Μερεμπασβίλι (31'), ενώ στο δεύτερο οι Χύζι (50'), Ροβίθης (59'). Για τα Χανιά κοντά στο γκολ έφτασαν οι Καμινιώτης (14'), Κρητικός (44'), Νύκταρης (70') και Γουέλκαμ (87').
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Αρτόλα, Μιλιάζες, Τριποσέρης, Αντελέγιε, Στάθης Πετρόπουλος, Ραζάκ, Μερεμπασβίλι, Μακρής, Μπανούσης. Έπαιξαν και οι: Αγριμάκης, Μπολάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Λαμπρόπουλος, Χύζι, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ.
ΑΟΧ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Μανωλάς, Κοντέων, Γκότοβος, Σιλιγαρδάκης, Εσσόνο, Καμινιώτης, Πάγκαλος, Κρητικός, Μαρτσάκης. Έπαιξαν και οι: Ρίζος, Πάττας, Σούκιας, Ευαγγέλου, Καραλής, Νύκταρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου