Τελευταία Νέα

21/12/14

16η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-2

Ιμπαγάσα
Όμορφο παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη με τον Ατρόμητο να παίρνει ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Πανιώνιο κι ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 33ο λεπτό.
Από ένα βαθμό πήραν στην Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ατρόμητος. Οι δυο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ τα τέσσερα γκολ δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο.
Το παιχνίδι είχε τρεις πρωταγωνιστές. Τους Κολοβό, Ναπολεόνι που πέτυχαν από δυο τέρματα και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος στα 38 έχει ακόμα μπάλα μέσα του.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας).

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (Πάνος 85'), Σιώπης, Μητρόπουλος (Φούντας 80'), Μπουμάλ (Μασούρας 66'), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Γιάννου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (Γεωργίου 90'), Ουμπίδες (Κούρος 39'), Μπρίτο (Δημούτσος 53'), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Γκολ: Ναπολεόνι (14', 40') - Κολοβός (33', 46').

Κάρτες: Κοντοές (κόκκινη 33'), Αγκουαζί (κίτρινη 87').

Ανασκόπηση αγώνα:

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό, γεγονός που δικαιολογείται από τα τρία γκολ που μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο. Ο Ατρόμητος γενικότερα πατούσε καλύτερα και έχασε σωρεία ευκαιριών. Δυο φορές ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ και κεφαλιά, κάτι που έγινε τελικά στο 14ο λεπτό από τον Στέφανο Ναπολεόνι.
Ο Ουμπίδες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος δεν έδιωξε σωστά και ο Ιταλός από κοντά άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν με τους δυο επιθετικούς τους, όμως τα πάντα άλλαξαν στο 33ο λεπτό. Ο Κοντοές ανέτρεψε τον Μπουμάλ και ο διαιτητής σωστά έδωσε πέναλτι και αποβολή στον Έλληνα άσο.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 στο ίδιο λεπτό. Ο Ατρόμητος παρότι με παίκτη λιγότερο δεν τα παράτησε και πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ ξανά με τον Ναπολεόνι. Ο Κούρος, που είχε μπει στη θέση του Ουμπίδες για να καλύψει το κενό του Κοντοέ, έκανε τη σέντρα και ο Ιταλός με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-2.
Η κλάση του Ιμπαγάσα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα με... κλειστά μάτια βρήκε στον κενό χώρο τον Κολοβό και αυτός με ψύχραιμο πλασέ στο 46' έφερε το ματς στα ίσα. Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε μία απίστευτη φάση για τον Πανιώνιο. Και πάλι ο Ιμπαγάσα γύρισε στην περιοχή, ο Γιάννου έκανε ψαλιδάκι, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Ο Ιστορικός πίεσε στη συνέχεια και έκλεισε στα καρέ του τον Ατρόμητο. Στο 70ο λεπτό, ωστόσο, η ομάδα του Περιστερίου θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα γκολ, αν ο Ναπολεόνι ενεργούσε πιο γρήγορα. Ο Ιταλός έφυγε στην κόντρα ένας με έναν, όμως καθυστέρησε χαρακτηριστικά.
Στο 84ο λεπτό οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-2 με τον Μασούρα. Ο Φούντας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο νεαρός φορ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι με κεφαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου