Τελευταία Νέα

21/12/14

Τρίκαλα : Ανακοίνωσε τον Άλεξ Χάρις ως αντικαταστάτη του Νέιτ Μπάουϊ!

Την απόκτηση του Άλεξ Χάρις, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, ως αντικαταστάτη του Νέιτ Μπάουϊ, που αποχώρησε.
Μία ακόμα αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό για τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί στην προσπάθειά τους να παραμείνουν ανταγωνιστικοί απέκτησαν τον Άλεξ Χάρις μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο 28χρονος γκαρντ θα είναι ο αντικαταστάτης του Νέιτ Μπάουϊ, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου  Αμερικανού γκαρντ Alex Harris (ύψος 1.96). Ο Ηarris τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Γερμανία (δύο χρόνια στην Ludwigsburg, και από ένα σε Bremerhaven, Walter Tigers) ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί δύο χρόνια στην Πολωνία με Turow και Energa Czarni.
Πέρυσι στην Γερμανία με τα χρώματα των Walter Tigers ο Alex Harris αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια με 10,9 πόντους μ.ο, 4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.
Ο Harris που βρίσκεται στα Τρίκαλα από το βράδυ του Σαββάτου θα πάρει στο ρόστερ την θέση του Nate Bowie με τον οποίο και λύθηκε η συνεργασία με την ΚΑΕ.
Θα αντικαταστήσει τον Nate Bowie με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου