Τελευταία Νέα

30/12/14

Εργοτέλης : Ανακοίνωσε τον Μπόγιαν Σαράνοφ, τέλος οι Τόμας Τσέρνι και Αλεξάντερ Νόσκοβιτς!

                                     
Την απόκτηση του 27άχρονου Σέρβου τερματοφύλακα, Μπόγιαν Σαράνοφ, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Τόμας Τσέρνι, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.
Ο Μπόγιαν Σαράνοφ ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη με τον 27άχρονο Σέρβο τερματοφύλακα να υπόσχεται δουλειά προκειμένου η νέα του ομάδα, να πετύχει τους στόχους της.
Ο νέος τερματοφύλακας του Εργοτέλη, βρέθηκε τη Δευτέρα στο Ηράκλειο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και προορίζεται για την αντικατάσταση του Τόμας Τσέρνι.
Η ανακοίνωση: 
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον τερματοφύλακα, Bojan Saranov. Ο 27χρονος (22/10/1987) Σέρβος αποκτήθηκε ως ελεύθερη μεταγραφή». 
Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπόγιαν Σαράνοφ δήλωσε: 
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα για τον Εργοτέλη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με την εμπειρία μου και με σκληρή δουλειά θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε".
Το who is who του Σέρβου:
Ο Μπόγιαν Σαράνουφ γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1987 στο Βρσατς της πρώην Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πρωτεύουσας, ΟΦΚ, το 2004. Εκεί έμεινε μέχρι το 2011 με ενδιάμεσους δανεισμούς σε Μάτσβα Σαμπάτς και Μπεζάνιγια.
Από το 2011 ήταν κάτοικος Ισραήλ, υπερασπιζόμενος την εστία της Μακάμπι Χάιφα. Είναι διεθνής επτά φορές με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας και μία με την Ανδρών.
Τέλος οι Τόμας Τσέρνι και Αλεξάντερ Νόσκοβιτς!
Παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελούν δυο ποδοσφαιριστές, ο λόγος για τους Νόσκοβιτς και Μέγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου