Τελευταία Νέα

30/12/14

ΠΑΟΚ : Δανεικός στην Σερκλ Μπριζ ο Μάρτεν Μάρτενς!

Μάρτενς
Ο μέσος του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της χώρας του.
Ο Μάρτεν Μάαρτενς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σερκλ Μπριζ. Η βελγική ομάδα απέκτησε τον μέσο του ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες. Οι Βέλγοι θα καλύψουν πάνω από το 50% του συμβολαίου του μέσου του "Δικεφάλου", το οποίο, θυμίζουμε, κυμαίνεται κοντά στις 700.000 ευρώ.
Στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Σερκλ Μπριζ υπάρχει η σημείωση πως σε περίπτωση που παραμείνει στην πρώτη κατηγορία η βελγική ομάδα, είναι υποχρεωμένη να κρατήσει τον Μάρτενς στις τάξεις της για τα επόμενα δύο χρόνια. Προσφέροντάς του, δηλαδή, διετές συμβόλαιο! Ο Βέλγος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2016. Έτσι, σε περίπτωση που μείνει στην πρώτη κατηγορία η Σερκλ Μπριζ, ουσιαστικά ο "Δικέφαλος" απαλλάσσεται από το συμβόλαιό του Μάρτενς!
Με άλλα λόγια; Ο ΠΑΟΚ από τον δανεισμό "γλιτώνει" ένα ποσό που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, ενώ και αν μείνει στη Σερκλ Μπριζ ο Μάρτενς θα "γλιτώσει" και άλλες 700.000, τα χρήματα που θα έδινε δηλαδή στον παίκτη την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Λίγη ώρα αργότερα η Σερκλ Μπριζ ανακοίνωσε και επίσημα στην ιστοσελίδα της την απόκτηση του Μάρτενς από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου