Τελευταία Νέα

31/1/15

ΠΑΟΚ : Τέλος ο Σανθ Χακόμπο από την Τενερίφη!

Τέλος κι επίσημα από την ισπανική ομάδα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Σανθ Χακόμπο. 
Συντομο ήταν τελικά το πέρασμα του Σανθ Χακόμπο από την Τενερίφη. Ο δανεισμός του Ισπανού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ τελείωσε κι επίσημα την Παρασκευή, ύστερα από κινήσεις των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας.
Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα "mundodeportivo.com" η νομική υπηρεσία της Τενερίφης επικαλέστηκε όσα αναφέρει ο νόμος για περιπτώσεις παικτών που υποπίπτουν σε πειθαρχικά παραπτώματα και έτσι διέκοψε μονομερώς (χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ) τον δανεισμό του παίκτη.
Του δόθηκε χρόνος, αλλά...
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής της Τενερίφης, Αλφόνσο Σεράνο, ο παίκτης είχε ενημερωθεί καιρό τώρα πως δεν υπολογίζεται από την ομάδα και του δόθηκε χρόνος έτσι ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμούσε την επιστροφή του πριν το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
 Οι μέρες πέρασαν, ο Χακόμπο δεν παρουσιάστηκε στην ομάδα, δεν βρήκε κάποιον σύλλογο για να συνεχίσει κι έτσι οι νομικοί της Τενερίφης έκαναν τα απαραίτητα για να "τελειώσουν" τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ από τον σύλλογό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου