Τελευταία Νέα

29/1/15

Πανελευσινιακός : Ανακοίνωσε τον Βίνσεντ Σίμπσον στην θέση του Νεντ Κοξ!

Στην απόκτηση του Βίνσεντ Σίμπσον προχώρησε ο Πανελευσινιακός αντί του Νεντ Κοξ. 
O 26χρονος Αμερικανός γκαρντ με ύψος 1.85μ. ήταν φέτος στη σουηδική Σεντερτάλιε με την οποία είχε 10 πόντους και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής. Ο Τζίμης Κουστένης επιθυμούσε το τελευταίο διάστημα την απόκτηση ενός οργανωτή καθώς ο Κοξ ήταν περισσότερο σούτινγκ γκαρντ και όχι πλέι μέικερ.
Για αυτό και προ μηνός είχε υπάρξει ενδιαφέρον για τον Παναγιώτη Καυκή, ο τεχνικός του Πανελευσινιακού τον γνωρίζει από την μεταξύ τους συνεργασία στον Ηλυσιακό, που όμως δεν προχώρησε λόγω και του συμβολαίου του με τη Νέα Κηφισιά. Για την ιστορία ο Κοξ που αποχωρεί από την ομάδα της Ελευσίνας είχε μέχρι στιγμής στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε 13 παιχνίδια κατά μέσο όρο 5,1 πόντους με 1,3 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 16 λεπτά.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Βίνσεντ Σίμπσον. Ο Αμερικανός πόιντ γκάρντ έχει ύψος  1.85 και είναι 26 χρονών και αγωνιζόταν στην Σουηδική Σέντερταλιε όπου είχε 10 πόντους και 2.4 ασίστ σε19 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.
Ο Βίνσεντ Σίμπσον είναι απόφοιτος του Χάμπτον ενώ τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη τα έκανε στην Γερμανική Μπόχουμ και ακολούθησαν η Κόρμεντ  (Ουγγαρία), η Κομάρνο (Σλοβακία) και η Ταρτού (Εσθονία). Την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κόσμο της Ελευσίνας θα την κάνει στο παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας το Σάββατο 7/2 στο κλειστό της Γούβας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου