Τελευταία Νέα

21/2/15

19η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0

Ο Άρης κέρδισε με 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο "Βικελίδης" για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και παρέμεινε έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.
Ο Άρης παρέμεινε έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό μετά το 3-0 επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Σε ένα παιχνίδι όπου το σύνολο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έφθασε στο τρίποντο της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο όταν πέτυχε και τα τρία του γκολ μετά το 60'.
Η αρχή έγινε στο 60' με τον Φερνάντεζ, την σκυτάλη πήρε ο Καπνίδης στο 67' για να κλείσει τον χορό των γκολ ο Πόι στο 85' διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7' είχε το ακυρωθέν γκολ του ΝΛουντούλου γιατί είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή Αμπελοκήπων με κεφαλιά μετά από την σέντρα του Καλογέρη.
Στο 10' ο Πολίτης έστειλε την μπάλα άουτ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του όπως και στο 24' μέσα από την περιοχή του Άρη. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 28' με τον Ν'Λουντούλου ενώ στο 29' η μπάλα από το σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα από την περιοχή βρήκε πάνω σε αμυντικό.

Στο 35΄ το σουτ του Ν΄ Λουντούλου απομάκρυνε δύσκολα ο Ζιάκας και στο 37' μετά την άστοχη έξοδό του ο Γιώγος απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την μπάλα από την κεφαλιά του Σουνά. Στο 38' ο Ηρακλής Αμπελοκήπων έφθασε κοντά στο 0-1 με το τετ α τετ του Μαυρίδη με τον Φυσέκη αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 41' ο Κωνσταντινίδης έστειλε την μπάλα πάνω στον Ζιάκα που στο 42' στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να απομακρύνει δύσκολα την μπάλα από το δυνατό σουτ του Ν΄ Λουντούλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Αμπελοκήπων απείλησε πρώτος στο 52' με τον Σαράφογλου να μην πρόλαβε να κάνει την προβολή από την σέντρα του Βόσδου για το 0-1. Κι αν στο 56' ο Ζιάκας μπόρεσε να απομακρύνει δύσκολα την μπάλα από το σουτ του Καπνίδη στο 60' ο Φερνάντεζ με προβολή έπειτα από κόρνερ και την πρώτη κεφαλιά του Καλογέρη έκανε το 1-0.

Ο Άρης όχι απλώς δεν κατέβασε στροφές αλλά στο 67' έφθασε στο 2-0 με την κεφαλιά του Καπνίδη μετά την σέντρα του Νάκα και στο 70' ήταν η σειρά του Ν'Λουντούλου να απειλήσει. Στο 71' ακυρώθηκε το γκολ του Καπνίδη για επιθετικό φάουλ στον Ζιάκα και στο 77' ο ΝΛουντούλου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το 3-0 δεν ήρθε ούτε στην διπλή ευκαιρία του 78' με το σουτ του Καπνίδη που απέκρουσε ο Ζιάκας και στην επαναφορά αστόχησε ο Πόι κι αφού στο 84' δεν μπόρεσε να μειώσει ο Βόσδου στο 85' ο Πόι στο τετ α τετ του με τον Ζιάκα πέτυχε με πλασέ το τρίτο γκολ για τον Άρη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Καλογέρης, Πόι, Ν΄ Λουντούλου, Κωνσταντινίδης, Σουνάς, Σανιά.
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Παναγιωτίδης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Χαψάς, Χιονίδης, Μαυρίδης, Πολίτης.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου