Τελευταία Νέα

21/2/15

25η Aγωνιστική Super League : ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Και ξανά προς τη δόξα τράβα
Ένα γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου στο 4ο λεπτό ήταν αρκετό για την Καλλονή να κερδίσει τον ΠΑΣ. Από ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα.
Ενδιαφέρον παιχνίδι στην Μυτιλήνη ανάμεσα σε Καλλονή και ΠΑΣ. Οι δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη τα οποία δεν πλήρωσαν, είχαμε αδικαιολόγητα νεύρα και αρκετές φάσεις για γκολ.
Το τέρμα του Πετρόπουλου στο 4', ωστόσο, ήταν αρκετό έτσι ώστε να φύγει με το "χρυσό" τρίποντο η Καλλονή.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Μυτιλήνης.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών).

Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών).

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ (Β. Βλάχος): Χογκ, Γιορέντε, Ανστασιάδης, Κριπιντίδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κεϊτά, Ρόχας (Μίνγκας 74'), Μανούσος (Λεοζίνιο 85'), Ντελγάδο, Πετρόπουλος (Μαρσέλο 65').

ΠΑΣ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα (Αυγενικού 90'), Τζημόπουλος, Μπέριος, Κοροβέσης, Χαρίσης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς.

Γκολ: Πετρόπουλος (4' κεφαλιά).

Κάρτες: Κεϊτά (18΄κίτρινη), Ρόχας (42' κίτρινη), Μπέριος (57' κίτρινη) - (2η κίτρινη και κόκκινη 93'), Τσαμπούρης (91' κίτρινη),

Πολλές φάσεις, ένα γκολ.
Καταπληκτικός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να χάνουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Η Καλλονή ωστόσο, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αντώνη Πετρόπουλο, μετά από κόρνερ του Γιορέντε. Οι φιλοξενούμενοι παραπονέθηκαν για φάουλ στη φάση.
Δυο λεπτά αργότερα η Καλλονή έφτασε μία ανάσα από το 2-0, όμως το σουτ του Κριπιντίρη πέρασε για λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΣ ανέβασαν την απόδοση τους και τέσσερις φορές άγγιξαν το 1-1. Αρχικά ο Τζημόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χογκ, ενώ στο 25' αρχικά ο Μανιάς και στη συνέχεια ο Ακόστα αστόχησαν. Ο δεύτερος ειδικότερα ολομόναχος με κενό τέρμα, αντί να σουτάρει, έδωσε πάσα στο πουθενά!
Η μεγαλύτερη φάση για τον "Άγιαξ" ήρθε στο 41ο λεπτό, όταν ο Μανιάς έπιασε έναν κεραυνό, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Πολλά νεύρα, λίγες φάσεις.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους δυο ομάδες να έχουν αδικαιολόγητα νεύρα. Τσαμπουκάδες, κοκορομαχίες και κάρτες.
Στο 59' βέβαια ο ΠΑΣ έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Ο Τσάβες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ίλιτς με το κεφάλι γύρισε στον Ακόστα και αυτός φάτσα με το τέρμα έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 78ο λεπτό ήταν η σειρά της Καλλονής να απειλήσει. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε ένα κόρνερ με τη μπάλα να χτυπάει πάνω στο δοκάρι!
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να μένει με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Μπέριου με δεύτερο κίτρινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου