Τελευταία Νέα

22/2/15

25η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιος - Λεβαδειακός 1-0

Και πώς να μην νικήσει ο Πανιώνιος;
Οι παίκτες του Πανιώνιου αν και αγχώθηκαν νίκησαν με 1-0 τον Λεβαδειακό και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα όσον αφορά την παραμονή.
Παιχνίδι επιθετικός μονόλογος για τον Πανιώνιο έγινε στην Νέα Σμύρνη, με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να επικρατούν κατά κράτος των αντιπάλων τους. Το γκολ άργησε να έρθει, όμως στο 80ο λεπτό ο Οικονόμου χάρισε το τρίποντο με κεφαλιά, μετά από τραγική έξοδο του Σηφάκη.
Ο Λεβαδειακός είχε μία καλή στιγμή με το δοκάρι του Πίντερ, όμως από εκεί και πέρα δεν έκανε κάτι άλλο.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας).

4ος: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων).

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Κολοβός (Ιμπαγάσα 69'), Μπουμάλ (Μπακασέτας 59'), Φούντας, Γιάννου (Γκέζος 90').

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Τομάς, Τριποτσέρης, Σκέμπης, Πίντερ, Ζίτο, Ορτέγκα, Μπουσταμάντε (Κατίδης 58'), Γκόμες (Μρντάκοβιτς 84'), Μάντζιος.

Γκολ: Οικονόμου (κεφαλιά 80').

Κάρτες: Τασουλής (κίτρινη 21'), Μητρόπουλος (κίτρινη 67'), Ρισβάνης (κίτρινη 76'), Κατίδης (κίτρινη 80').

Το ματς: 

Σε ένα ματς με χαρακτήρα “do or die” ο Πανιώνιος έδειξε ποιος το ήθελε πιο πολύ. Και μπαίνοντας αποφασιστικά δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Λεβαδειακό. Τον ανάγκασε να κλειστεί πίσω, πιέζοντας ψηλά και δεν άργησε να τον απειλήσει. 

Τι του έλειπε; Ρέντα, με πιο χαρακτηριστική στιγμή το δοκάρι στην εκτέλεση φάουλ του Κολοβού και σοβαρότητα στην τελική προσπάθεια, όπως φάνηκε όταν τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Μπουμάλ. 

Και κόντρα στη ροή του αγώνα, σ’ ένα δικό του ματς, κινδύνεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Λεβαδειακός που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, έφτασε κοντά στο γκολ με το ξαφνικό σουτ του Πίντερ να σταματά στο αριστερό δοκάρι. 

Ο Πανιώνιος μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Και συνεχίζοντας να πρεσάρει ψηλά έψαχνε επίμονα την επίτευξη ενός γκολ. Όμως διαδοχικά Ρισβάνης, Μπουμάλ και Κόρμπος τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια. 

Οι πανηγυρισμοί για το γκολ του Ρισβάνη κόπασαν γρήγορα, μετά την ακύρωσή του λόγω επιθετικού φάουλ, αλλά οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Και δικαιώθηκαν έστω και με... περιπετειώδη τρόπο. Ο Σηφάκης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Οικονόμου με κοντινό πλασέ λύτρωσε τους Νεοσμυρνιώτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου