Τελευταία Νέα

27/2/15

ΟΦΗ-Εργοτέλης 3-3 (ΦΙΛΙΚΟ).

ΟΦΗ - Εργοτέλης
Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν στο ''Θ. Βαρδινογιάννης'' ΟΦΗ και Εργοτέλης, μένοντας στο 3-3. Για τους ''μελανόλευκους'' έπαιξαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Aφού δεν συμμετέχουν στα επίσημα ματς, παίζουν σε φιλικά. Οι νεοαποκτηθέντες του ΟΦΗ αγωνίστηκαν στο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που έγινε στο ''Γεντί Κουλέ''. Οι γηπεδούχοι του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξαν το σκορ στο 9', όταν από σέντρα του Τσουκάνη ο Μαρτσάκης με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Στο 15' ο ΟΦΗ έγραψε το 2-0, όταν από ωραία προσπάθεια του Μαρτσάκη, ο Περογαβράκης δεν αστόχησε από θέση βολής.
Στο 25' ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι, με τον Καλέ να ανατρέπεται από τον Γεωργόπουλο. Στο επόμενο λεπτό ο Ολαϊτάν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και μείωσε σε 2-1. Στο 27', δηλαδή ένα λεπτό μετά, ο Εργοτέλης έκανε το 2-2. Ο Ολαϊτάν έβγαλε σέντρα και ο Ρουσάκης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαγκιόζη.
Στο 36' ήταν η σειρά του ΟΦΗ να πάρει πέναλτι. Ο Περογαμβράκης ανατράπηκε από τον Καβουσάκη. Ο Μαρτσάκης ανέλαβε την εκτέλεση, ο γκολκίπερ του Εργοτέλη απέκρουσε προσωρινά, αλλά ο παίκτης του ΟΦΗ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Στο 41' έγινε το 3-3, με τον Ολαϊτάν να ''κρεμάει'' τον Αγριμάκη, ύστερα από μπαλιά του Μπόε Καν.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΦΗ: Αγριμάκης, Τσουκάνης, Σαββίδης, Αποστολόπουλος, Περογαμβράκης, Γεωργόπουλος, Μαρτσάκης, Κρητικός, Χύζι, Ρουσσάκης, Τουγλής. Έπαιξαν και οι: Μανιδάκης, Ροβίθης, Γιαγκιόζης,
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Καβουσάκης, Ρέντζας, Πίτσος, Φιντέλεφ, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Μπρούνο, Καλέ, Ολαϊτάν, Γιουσούφ. Έπαιξαν και οι: Ρέντζας, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Μπουρσέλης, Χαντί, Ουλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου