Τελευταία Νέα

25/2/15

Εργοτέλης : Τέλος ο Γιάννης Ματζουράκης!

Ματζουράκης
Δεν θα συνεχίσει άλλο στον πάγκο του Εργοτέλη ο Γιάννης Ματζουράκης, που αποχωρεί από την ομάδα του Ηρακλείου.
Παρελθόν αποτελεί για τον Εργοτέλη ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο έμπειρος προπονητής πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση μετά το ματς με τον Ατρόμητο, κατά το οποίο οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 2-1 στο ''Θ. Βαρδινογιάννης''.
Ύστερα από το παιχνίδι συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους ζήτησε να αποχωρήσει, εκτιμώντας ότι έτσι θα τους βοηθήσει περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή. Το πρωί της Τετάρτης (25/2) υπήρξε νέα συνάντηση, οπότε και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία.
Ο Ματζουράκης έμεινε για δύο παιχνίδια στον πάγκο του Εργοτέλη. Τον καθοδήγησε στο 2-2 με τον Πανιώνιο, αλλά και στο χαμένο ματς με τους Περιστεριώτες. Ο 66χρονος ήταν ο τέταρτος τεχνικός που δούλεψε φέτος στους Ηρακλειώτες, μετά τους Φεράντο, Δερμιτζάκη και Ταουσιάνη.
Είναι η πρώτη φορά που αλλάζει τόσους προπονητές ο Εργοτέλης, που στο παρελθόν είχε διατηρήσει τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο από το 2005 μέχρι το 2012.
Η ΠΑΕ επισημοποίησε το διαζύγιο με την εξής ανακοίνωση: 
''Σε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και του Γιαννη Ματζουράκη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα έπειτα από πρωτοβουλία του προπονητή, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.
Εκ μέρους της διοίκησης έγιναν προσπάθειες για να μεταπειστεί, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό με συνέπεια να διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ευχόμαστε στον Γιάννη Ματζουράκη υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου