Τελευταία Νέα

21/3/15

Τέλικος Κυπέλλου Γ’ Εθνικής 2015 : Τρίκαλα-Εθνικός 3-2

Τρι-τρι-Τρίκαλα! (pics)

Μένει Θεσσαλία το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Τα Τρίκαλα νίκησαν με 3-2 τον Εθνικό σε έναν συγκλονιστικό τελικό και παρέλαβαν... τα σκήπτρα απ’ την ΑΕΛ. Εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ξέχασαν τον Κώστα Κατσούλη. 

Κυπελλούχοι Γ’ Εθνικής αναδείχθηκαν οι παίκτες των Τρικάλων! Σε έναν μεγάλο τελικό, οι Θεσσαλοί επικράτησαν 3-2 του Εθνικού και σήκωσαν την κούπα στο γήπεδο της Άμφισσας, μπροστά σε περίπου 1.500 οπαδούς, παίρνοντας τα σκήπτρα απ’ την ΑΕΛ, που πέρσι είχε κατακτήσει το τρόπαιο. 

Εξαιρετική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι και των δύο ομάδων, με αυτούς των Τρικάλων να ανεβάζουν πανό τιμώντας την μνήμη του αείμνηστου Κώστα Κατσούλη (φίλου του Εθνικού) που «έφυγε» προ μηνών στον βωμό της τυφλής βίας. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 10’ χάρη στον Μακρή, ωστόσο η ομάδα του Πειραιά «απάντησε» σε… δεύτερο χρόνο (αφού είχε δοκάρι αρχικά με τον Μάναλη), με τον Σούφλα να ευστοχεί απ’ την άσπρη βούλα και να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 40’ (σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του από χέρι του Τέλλου). 

Μόλις στο 51’, τα Τρίκαλα ανέκτησαν εκ νέου τα ηνία του ματς, με πέναλτι του Βαγγελή αυτή τη φορά (ύστερα από χέρι του Χαλκιά). Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κουτσόπουλος διεύρυνε το σκορ υπέρ των Θεσσαλών (με τον Περικλή Αμανατίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο) και έδειξε πως η κούπα δεν μπορεί να χαθεί. Στο 84’ ο Σούφλας μείωσε σε 3-2 και έδωσε τεράστια ενδιαφέρον στα εναπομείναντα λεπτά, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τα Τρίκαλα να κατακτούν τον τίτλο και τον Εθνικό να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 87’, που έφερε και προσωρινή διακοπή. 


Συνθέσεις:

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Παπαευθυμίου Π., Κουτσόπουλος, Σπάσιτς, Βαγγελή, Κέρι, Μοσχάκης (73’ Ζυγκερίδης), Καμπλιώνης (100’ Μπασιάκας), Σαχινίδης (82’ Πέντσας).

Εθνικός (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς (64’ Σταφσουλάι), Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας (75’ Υφαντής), Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος (72’ Παυλόπουλος), Δωροβίνης, Μάναλης.


inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου