Τελευταία Νέα

22/3/15

23η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 5-0

Πεντ-Άρης να γουστάρεις!
Ο Άρης πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του με το 5-0 επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος κάνοντας το τρία στα τρία μετά την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική του ηγεσία.
Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άρης με το 5-0 επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος κάνοντας το τρία στα τρία μετά την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική του ηγεσία.
Ένα τρίποντο που ήρθε με το χατ τρικ του Μάουρο Πόι και επέτρεψε στους «κίτρινους» μετά και την 23ηαγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής να μείνουνε στο -4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι είχανε την πρώτη ευκαιρία στο 6΄ αλλά ο Φυσέκης νίκησε στο τετ α τετ τον Τσίλογλου. Στο 10΄ μάλιστα ο τερματοφύλακας του Άρη λίγο έλειψε να κάνει το 0-1 μετά από το λάθος του με κακό κοντρόλ και χρειάστηκε την τελευταία στιγμή και την βοήθεια του Σαμαρά για να μπλοκάρει πριν απειλήσει ο Ταχματζίδης.
Στο 17΄ το σουτ του Ν΄ Λουντούλου δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο που στο 19΄ απομάκρυνε με γροθιές και στην κόντρα το πλασέ του Τσίλογλου δεν απείλησε τον Φυσέκη. Στο 24΄ το συρτό φάουλ του Πόι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και στο 27΄ ο Καπνίδης δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ μετά το γύρισμα του Πόι στο σημείο του πέναλτι.
Ο Άρης συνέχισε να επιμένει για το 1-0 και στο 28΄ είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία όταν μετά από την σέντρα του Λιόνη στο πρώτο δοκάρι, ο Γκόλιας πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 29΄ ο τερματοφύλακας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος απέκρουσε σε πέναλτι το πλασέ του Ν΄ Λουντούλου και στο 31΄ κέρδισε πέναλτι το Πόι που το εκτέλεσε εύστοχα στο 32΄ κάνοντας το 1-0.
Δεν άφησε περιθώρια.
Στο 41΄ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σουνά να γυρνάει στο σημείο του πέναλτι αλλά να μην βρίσκει τον συμπαίκτη του, ενώ στο 45΄ ο Σουνάς έκανε στην κίνηση το πλασέ από το σημείο του πέναλτι και έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πόι ανέβασε στροφές και αφού η μπάλα στο 47΄ βγήκε λίγο άουτ από το σουτ του Ν΄ Λουντούλου στο 49΄ ο Αργεντινός έκανε το 2-0 στο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο.
Στο 52΄ τεράστια ευκαιρία για τον Άρη με τον Σανιά να αστόχησε μόνος του απέναντι στον Παπαδόπουλο και στο 54΄ ο Αγτζίδης απομάκρυνε πάνω στην γραμμή στην κεφαλιά του Καπνίδη. Στο 64΄ ο Πόι έκανε το χατ τρικ κάνοντας το 3-0 στέλνοντας την μπάλα με φοβερό δεξί σουτ στο αριστερό παραθυράκι του Παπαδόπουλου.
Στο 65΄ το πλασέ του Νάκα κατέληξε ελάχιστα άουτ από την μικρή περιοχή και στο 66΄ έγινε το 4-0 μετά την εξαιρετική λόμπα του Καπνίδη εκτός μεγάλης περιοχής. Στο 72΄ το σουτ του Σανιά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος όπως και το πλασέ του Ν΄ Λουντούλου στο 76΄. Στο 87΄ ο Ν΄ Λουντούλου πλησίασε στο 5-0 που ήρθε στο 90΄ από το πλασέ του Νάκα.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (61΄ Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (74΄ Παπαδόπουλος), Ν΄ Λουντούλου, Καπνίδης, Σουνάς (59΄ Νάκας), Σανιά.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Δαγκούζης, Αγτζίδης, Μουσικάκης (68΄ Αγγελίδης), Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος (56΄ Κουμπρόγλου), Κεφαλάς, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (61΄ Μουρατίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου