Τελευταία Νέα

22/3/15

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου : Κάλεσε τον Απόστολο Γιάννου στη θέση του Κώστα Μήτρογλου ο Σέρχιο Μαρκαριάν!

Ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου κλήθηκε στην θέση του Κώστα Μήτρογλου για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουγγαρία, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και δεν είναι έτοιμος για το ματς της 29ης Μαρτίου.
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του "τελικού" με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016.
Ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου, ο οποίος διάγει μια εξαιρετική σεζόν με τους "κυανέρυθρους", πήρε την θέση του ανέτοιμου, Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος στον αγώνα με την Κέρκυρα αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του και δεν πάταγε καλά στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά και είναι απόρροια του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.
Ο στράικερ των "κυανέρυθρων", έχει σημειώσει εννέα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και ηγείται της προσπάθειάς τους για παραμονή στη Super League. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έκρινε πως ήταν εκείνος που θα έπρεπε να πάρει την θέση του Μήτρογλου και καλείται να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά στην πρώτη του παρουσία στην Εθνική Ανδρών.
Θυμίζουμε πως η αποστολή της Εθνικής ταξιδεύει την Δευτέρα (23/3) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία τεσσάρων ημερών, προτού μεταβεί οδικώς για την ουγγρική πρωτεύουσα. Ο Γιάννου θα αποτελέσει την επιθετική τριπλέτα της Εθνικής μαζί με τους Νίκο Καρέλη και Στέφανο Αθανασιάδη.
Η αποστολή έχει ως εξής: 
Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης, Λαγός, Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Μπακάκης, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γιαννιώτας, Κονέ, Καρέλης, Γιάννου και Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου