Τελευταία Νέα

20/3/15

Βέροια : Τέλος ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο!

Οριστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας αποτελεί ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο όπως και ο Κίκε Ερνάντεθ από την θέση του τεχνικού διευθυντή.
O Xοσέ Κάρλος Γκρανέρο αποτελεί οριστικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας όπως και ο Κίκε Ερνάντεθ από την θέση του τεχνικού διευθυντή.
Ο Ισπανός τεχνικός έκανε το πρωί την τελευταία του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και πάρθηκε η απόφαση.
Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι το ποιος θα είναι ο διάδοχός του Γκρανέρο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League. Στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές μετά το παιχνίδι της Εθνικής και με δεδομένο ότι ακολουθεί η διακοπή λόγω του παιχνιδιού της Εθνικής μας στην Ουγγαρία.
H ανακοίνωση :
"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Jose Carlos Granero και τον τεχνικό Διευθυντή κ. Enrique Hernandez Marti.
Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση των δύο αντρών με τον Πρόεδρο κ. Καρυπίδη και κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα για το καλό της ομάδας.
Η Π.Α.Ε. Βέροια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους κ. Jose Carlos Granero και Enrique Hernandez Marti για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία τους.
Στον πάγκο της «Βασίλισσας» για την προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα καθίσει ο κ. Στέφανος Γαϊτάνος".
Επίσης παρελθόν ο Ισπανός γυμναστής Πουέντε Σολάνα και ο μεταφραστής Αντώνης Σαριόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου