Τελευταία Νέα

20/3/15

H κλήρωσηγια τη φάση των "8" του Champions League.

H κλήρωσηγια τη φάση των "8" του Champions League.

Δύο δυνατά παιχνίδια επιφύλασσε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League. 

Πρώτα από όλα ξεχωρίζει η επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης, καθώς η Ατλέτικο και η Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται ξανά αντιμέτωπες στην Ευρώπη μετά από περίπου δέκα μήνες. 

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες είχαν παίξει ξανά στους ομίλους του θεσμού και είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπες στην ίδια φάση της περσινής διοργάνωσης. 

Από εκεί και πέρα, έχουμε το… repeat του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1987 ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπάγερν Μονάχου στη Βιέννη, όταν είχε κερδίσει οι Πορτογάλοι με σκορ 2-1 τους Βαυαρούς. Τέλος, την τετράδα συμπληρώνει το παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Μονακό του Λεοάντρο Ζαρντίμ 

Τα ζευγάρια:


Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα 
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 
Πόρτο-Μπάγερν Μονάχου 
Γιουβέντους-Μονακό 




Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 14 και 15 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (21 και 22 Απριλίου), με τις ομάδες που βγαίνουν πρώτες από την κληρωτίδα να αγωνίζονται αρχικά στην έδρα τους κι εν συνεχεία εκτός. Οι ημιτελικοί θα γίνουν 5-6 και 12-13 Μαΐου, ενώ ο τελικός του Champions League στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. 

Σημειώνεται πως φέτος δεν θα γίνει και η κλήρωση για τις «διασταυρώσεις» των ημιτελικών, αλλά στις 24 Απριλίου θα γίνει νέα κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της τετράδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου