Τελευταία Νέα

18/4/15

Πανιώνιος-Απόλλωνα Σμύρνης 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Λαγός, Σιώπης
Φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε στην έδρα του ο Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (18/4). Οι ''κυανέρυθροι'' νίκησαν με 2-1, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
O Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα, σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε έτσι την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43', όταν ο Ανγκούλο έκανε τη σέντρα και ο Οικονόμου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου. Στην επανάληψη, οι ''κυανέρυθροι'' έφτασαν στην ισοφάριση στο 57'.
Ο Μπουμάλ εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα και ο Μπακασέτας με κεφαλιά έκανε το 1-1.  Στο 63' ο Φούντας συνδυάστηκε άψογα με τον Κολοβό, ο οποίος του έστρωσε την μπάλα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Οικονόμου, Γκέζος, Σιώπης, Κολοβός, Καθάριος, Μπούζας, Μασούρας. 
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καλογεράκης, Μητρόπουλος, Τασουλής, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Χολέβας, Γκίνης.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιανός, Λαγός, Σουάνης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανγκούλο, Τζιώρας, Καλλέργης
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πίτκας, Χατζηζήσης, Φαρία, Χατζής, Λίτσης, Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινιέιρο, Φουκαράς, Χαλκιαδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου