Τελευταία Νέα

19/4/15

26η Aγωνιστική Football League 2 (1ος 'Ομιλος) : Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-2

Ο Άρης νίκησε 2-0 στη Φλώρινα τη Θύελλα Φιλώτα, έκανε το ''6 στα 6'', στην επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο, και έμεινε στο –1 από την κορυφή του 1ου ομίλου μετά την 26η αγωνιστική.
O Άρης έκανε το 6 στα 6 μετά την επιστροφή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην άκρη του πάγκου του, επικρατώντας με 2-0 στην Φλώρινα της Θύελλας Φιλώτα και έμεινε στο –1 από την κορυφή του 1ου ομίλου μετά την 26η αγωνιστική.
Και τα δύο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο από τα πλασέ των Καπνίδη και Ν΄ Λουντούλου, από το πόδι του Σουνά στο 16' και στο 33'. Πλέον τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, με Άρη και Καβάλα να ακολουθούν με έναν βαθμό πίσω του.
Στο παιχνίδι ο Άρης προηγήθηκε στο 16΄ με τον Καπνίδη, που με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Στεργιάκη κάνοντας το 1-0. Μία φάση που ξεκίνησε από την προσπάθεια του Λιόνη από τα αριστερά, ο οποίος γύρισε στον Σουνά, που έστρωσε στον επιθετικό του Άρη για να ανοίξει το σκορ.
Στο 29΄ το σουτ του Ν΄ Λουντούλου δεν ανησύχησε τον Στεργιάκη καθώς η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά πάνω από την εστία του για να έρθει το 2-0 στο 33΄. Ο Σουνάς από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Ν΄ Λουντούλου με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Στεργιάκη.
Στο 34΄ απάντησαν οι γηπεδούχοι με το σουτ του Ζαρογιάννη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ελάχιστα πάνω από την εστία του Φυσέκη, και στο 37΄ ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπάμπαρης. Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο έκανε συντήρηση δυνάμεων έχοντας ουσιαστικά μοναδικό σουτ αυτό του Πόι στο 48΄ μετά τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεργιάκη.
Μετά το 65΄ ο Άρης έριξε ρυθμούς δίνοντας στην Θύελλα Φιλώτα τη δυνατότητα να πάρει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα. Εξαίρεση η κεφαλιά του Κλάζογλου στο 73΄ που όμως δεν ανησύχησε τον Φυσέκη. Κι όσο για την τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι, ήρθε στο 76΄ και ήταν για τον Άρη, αλλά το τελείωμα του Καπνίδη μέσα από την μικρή περιοχή δεν ήταν καλό, με τον Στεργιάκη να αποκρούει και να διατηρεί το 0-2.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑΣ (Παπανώτας): Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (46΄ Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (61΄ Βλαδίκας), Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης (78΄ Καραπέτρος), Μαρκόπουλος.
ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (73΄ Νάκας), Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (83΄ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανιά (86΄ Φερνάντες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου