Τελευταία Νέα

23/5/15

Πανιώνιος : Ανανέωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Μένει Πλατεία ο Ουζουνίδης
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Τέλος καλό όλα καλά στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Πανιώνιο.
Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τους Κυανέρυθρους και ήδη έχει βάλει μπρος το σχεδιασμό της ομάδας.
Με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, ο Πανιώνιος μέτρησε 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 8 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα ο Ιστορικός τερμάτισε στην 13η θέση, ενώ στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τη φάση των "8" όταν και αποκλείστηκε από τον Ηρακλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη.
Ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη και συμφώνησαν να συνεχιστεί η άκρως επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά.Αλλωστε από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, καθώς η φιλοσοφία του έμπειρου προπονητή είναι απολύτως ταυτόσημη με αυτή της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.Η
 διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη και πλέον ξεκινάει τον σχεδιασμό για την κατάρτιση του ρόστερ της νέας περιόδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου