Τελευταία Νέα

29/5/15

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Γιενς Βέμερ!

Ο Γιενς Βέμερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά του, αλλά και την περηφάνια του που ανήκει στο «τριφύλλι». 
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Γιενς Βέμερ. Ο Γερμανός δεξιός οπισθοφύλακας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» που μένει ελεύθερος από την Πάντερμπορν (που υποβιβάστηκε από την Bundesliga).Φέτος είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει γεμάτες χρονιές στα πόδια του.
Ο Γιενς Βέμερ προσήλθε στα γραφεία της ΠΑΕ αργοπορημένος, λόγω της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων που προηγήθηκαν. Μάλιστα, από το Τριφύλλι ζήτησαν συγνώμη για την αργοπορία, εξηγώντας, όμως, ότι "αυτά συμβαίνουν σε μία μεταγραφή".
Ο Γερμανός συνοδευόταν από τη σύζυγο του και από τους δύο ατζέντηδες του, τον Γερμανό και τον Έλληνα συνεργάτη του.
Τον υποδέχτηκαν τα στελέχη της διοίκησης, τον οδήγησαν στον αίθουσα όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του, τριετούς διάρκειας και ακολούθησαν οι απαραίτητες φωτογραφίες.
Στη συνέχεια, πήγε στους δημοσιογράφους για τις προγραμματισμένες δηλώσεις του, φορώντας ένα κασκόλ του Τριφυλλιού, κίνηση που σχολιάστηκε. Αφού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αποχώρησε για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει.
H ανακοίνωση :
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ήθελα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και νιώθω ότι εδώ μπορώ να τη βρω, διεκδικώντας τίτλους και παίζοντας στην Ευρώπη με τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και να ικανοποιήσω τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Βέμερ, μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου