Τελευταία Νέα

25/6/15

Aπόλλων Πατρών : Ανανέωσαν οι Νίκος Αργυρόπουλος, Ανδρέας Πελεκούδας, Βασίλης Νιφόρας και Ανδρέας Οικονομόπουλος!

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος, έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους "μελανόλευκους". Το ίδιο έπραξαν και οι Ανδρέας Πελεκούδας, Βασίλης Νιφόρας και Ανδρέας Οικονομόπουλος.
O Aπόλλων Πάτρας προχώρησε στις πρώτες κινήσεις για τη νέα σεζόν επί ημερών Θανάση Παπαχατζή στην άκρη του πάγκου. Για την ακρίβεια, οι Αχαιοί προχώρησαν σε τέσσερις ανανεώσεις, μεταξύ αυτών και του αρχηγού Νίκου Αργυρόπουλου.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
"Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Αργυρόπουλο. Ο γεννημένος στις 25-03-1978 Ν. Αργυρόπουλος αγωνίζεται στη θέση Guard και έχει ύψος 1,85.
Επίσης, η διοίκηση του Απόλλωνα Carna ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές: Ανδρέα Πελεκούδα (Center, γεν. 27-07-1987, ύψος 2,07), Βασίλη Νιφόρα (Forward, γεν. 02-08-1991, ύψος 2,02) και Ανδρέα Οικονομόπουλο ( Forward, γεν. 19-03-1994, ύψος 2.06).
Η ανανέωση της συνεργασίας με τους προαναφερόμενους αθλητές έγινε μετά από εισήγηση του προπονητή του Απόλλωνα Carna, Θανάση Παπαχατζή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου