Τελευταία Νέα

25/6/15

Ατρόμητος : Ανανέωσε ο Σωκράτης Φυτανίδης

Φυτανίδης και επίσημα!

Ολοκληρώθηκε και το σκέλος της συμφωνίας, με τον Ατρόμητο να γνωστοποιεί και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σωκράτη Φυτανίδη. 

Την ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σωκράτη Φυτανίδη εξέδωσε ο Ατρόμητος, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο 31χρονος άσος, τονίζοντας πως η εμπιστοσύνη του Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Αγγελόπουλου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που έπαιξε ρόλο για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ο Σωκράτης Φυτανίδης παραμένει μαζί μας για τα επόμενα τρία χρόνια! 


Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα μας και θα συνεχίσει να φοράει το μπλε αστέρι στο στήθος καθώς το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2018. 

Στην πιο ώριμη πια ηλικία της καριέρας του ο ποδοσφαιριστής, που είναι το ίδιο γνωστός με το όνομα του όσο και το επίθετό του, έχει ταυτιστεί ως μια ηγετική φυσιογνωμία της άμυνας του Ατρόμητου τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Με πολύ «γεμάτες» συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με συνέπεια- σταθερότητα στο παιχνίδι του και με όπλο την «σκληρή» δουλειά που τον έφερε μέχρι την Εθνική Ομάδα. 

Μιλώντας στο atromitosfc. gr o Σωκράτης Φυτανίδης δήλωσε τα εξής για την παραμονή του στην ομάδα μας: 


“Νιώθω πολύ μεγάλη ικανοποίηση που οι συζητήσεις που είχα ολοκληρώθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο. 


Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και ιδίως οι κύριοι Σπανός και Αγγελόπουλος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου για να παραμείνω. Το να σε θεωρούν σημαντικό κομμάτι του συλλόγου και να εισπράττεις σεβασμό είναι πολύ τιμητικό και σπάνιο για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στον Ατρόμητο έχουμε πετύχει πράγματα. Οι στόχοι μου παραμένουν εφάμιλλοι με τους στόχους της ομάδας και εκτιμώ ότι μέσα από τη δουλειά θα έρθει η δικαίωση και θα υλοποιήσουμε φιλοδοξίες που δεν έχουμε ακόμη πετύχει. 
Οι φίλαθλοι μας να είναι σίγουροι ότι ο Ατρόμητος θα παραμείνει ανταγωνιστικός και σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Θέλω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν κι εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα το 100% για να τους δικαιώσουμε και να τους κάνουμε υπερήφανους που είναι Ατρόμητοι”». 


Ο Σωκράτης Φυτανίδης (έχει γεννηθεί στις 25 Μαϊου 1984) μετράει με τον Ατρόμητο 128 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (7 γκολ), 12 συμμετοχές στο κύπελλο (3 γκολ), 6 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (1 γκολ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου