Τελευταία Νέα

29/6/15

Παναθηναϊκός : Ανανέωσε ο Λουκ Στιλ!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έως το 2018 είναι ο Λουκ Στιλ, μετά την επέκταση στη συνεργασία του με την ΠΑΕ και την υπογραφή των νέων συμβολαίων.
To τυπικό σκέλος της επέκταση του συμβολαίου του Λουκ Στιλ, ολοκληρώθηκε με την υπογραφή των επίσημων εγγράφων και την ανακοίνωση από την ΠΑΕ.
Πλέον, ο Άγγλος τερματοφύλακας δεσμεύεται έως τον Ιούνιο του 2018 με τον Παναθηναϊκό, δύο χρόνια αργότερα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύμβαση του.
Υπενθυμίζεται ότι η προεργασία είχε τελειώσει πολλές μέρες πριν, όταν ο Στιλ είχε συμφωνήσει με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο. Η μεταξύ τους συμφωνία προβλέπει και βελτιωμένους οικονομικούς όρους για τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. 
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Στιλ μίλησε για την ιδιαίτερη σύνδεση που νιώθει με το Τριφύλλι και έκανε λόγο για μία σημαντική μέρα για τον ίδιο:
"Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη “σύνδεση” με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν… κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως… απλά συνηθίζονται.
Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ…".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου