Τελευταία Νέα

26/7/15

Ολυμπιακός : Aνακοίνωσε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον!

Φινμπόγκασον
Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία. Υποσχέθηκε πολλά γκολ ο Ισλανδός στράικερ.
"Ερυθρόλευκος" με κάθε επισημότητα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισπλανδός επιθετικός, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25/7) στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Οι Πειραιώτες, έτσι, έκλεισαν μια σημαντική "τρύπα" που είχε παρατηρηθεί στο ρόστερ και ευελπιστούν πως ο 27χρονος θα τους δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. 
Μετά από τον εξωπραγματικό αριθμό των 59 γκολ (και 18 ασίστ) σε 70 παιχνίδια με την Χέρενφεν, ο Φινμπόγκασον δοκίμασε την περιπέτεια της Primera Division την περσινή σεζόν.
Τα πράγματα κάθε άλλο παρά καλά εξελίχθηκαν για τον Ισλανδό διεθνή φορ με την φανέλα της Ρεάλ Σοθιεδάδ. Επί της ουσίας ουδέποτε προσαρμόστηκε εκεί, όπως φανερώνουν οι 31 συνολικά συμμετοχές του (με 1199 λεπτά συμμετοχής) με απολογισμό μόλις 4 τερμάτων και 1 ασίστ.
Τραυματισμούς δεν είχε ο Φινμπόγκασον, του έλειψε όμως η αποτελεσματικότητα αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου της Σοθιεδάδ που με εξαίρεση το Copa del Ray, οι ευκαιρίες που του έδωσε σε επίπεδο πρωταθλήματος εξαντλήθηκαν κυρίως σε ολιγόλεπτες συμμετοχές.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άλφρεντ Φινμπόγκασον".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είπε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ανυπομονώ να παίξω με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, θα είμαι πολύ επαγγελματίας και ευελπιστώ ότι θα σκοράρω πολλά γκολ για τον Ολυμπιακό".

Δείτε βίντεο με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον:

               



Λίγο νωρίτερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων" είχε αποχαιρετήσει με μήνυμά του στο facebook τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως πρόκληση στην καριέρα του. Υπενθυμίζεται πως ο Ισλανδός θα αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, με οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου