Τελευταία Νέα

28/7/15

Απόλλων Πατρών : Τέλος ο Μάριος Μπατής!

Ο Απόλλων Πατρών ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Μάριου Μπατή, με τον 35χρονο γκαρντ να λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Θανάση Παπαχατζή.
Πρόωρο  τέλος στη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Πατρών έβαλε ο Μάριος Μπατής. Η διοίκηση των Πατρινών ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον 35χρονο γκαρντ, ο οποίος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ Απόλλων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάριο Μπατή. Ο παίκτης συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Η ΚΑΕ Απόλλων τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην μπασκετική του καριέρα".
Από την πλευρά του, ο 35χρονος γκαρντ δήλωσε: 
"Ευχαριστώ τον Απόλλωνα για τη συνεργασία που είχαμε τον προηγούμενο χρόνο. Φεύγω σαν φίλος από την Πάτρα και εύχομαι στον ιστορικό σύλλογο, τη διοίκηση τους παίκτες και τους φιλάθλους, ένα μέλλον ευοίωνο και γεμάτο από επιτυχίες. Χάρηκα πολύ που ήμουν κι εγώ μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και ελπίζω και τη νέα χρονιά η ομάδα να κρατήσει ψηλά τη σημαία του πατραϊκού μπάσκετ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου