Τελευταία Νέα

29/8/15

2η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Βέροια 0-2

Αμπντούν Μαλόν
Η Βέροια βγάζοντας στο γήπεδο την ποιότητα της από τη μέση και μπροστά πήρε σπουδαία διπλό στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 2-0.
Ωραίο παιχνίδι στην Κομοτηνή. Πανθρακικός και Βέροια έπαιξαν ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω, μας χάρισαν όμορφες στιγμές, όμως οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν στο τέλος. Οι "κροκόδειλοι" μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν την "βασίλισσα", όμως μία κάθετη του Ναζλίδη και η κλάση του Αμπντούν άλλαξαν τα δεδομένα στην αναμέτρηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κομοτηνής πίεσε, έψαξε την ισοφάριση, όμως ένα πέναλτι του Παπαγεωργίου έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των γηπεδούχων.

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Δημήτριος Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Γεώργιος Λαζάρης (Καβάλας)
4ος Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

                                                                                ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Σερφά, Χρήστου (Παπαχρήστος 84'), Σέτι, Μεχία, Μάρτινς, Χαβίτο, Τζάνης (Ίγκορ 46'), Χασομέρης (Νικόλτσης 46').
ΒΕΡΟΙΑ (Γωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός (Νάστος 72'), Ετζεγκουέλε, Τσουμάνης, Σιόντης, Βεργώνης, Αμπντούν, Γιουσούφ (Τάτος 68'), Μαγεφσκί (Ιμπραΐμ 90'), Μαγέφσκι, Ναζλίδης.
Γκολ: Αμπντούν (σουτ 15') - (πέναλτι 70').
Κάρτες: Σέτι (12' κίτρινη), Ροτζέριο (23' κίτρινη), Μαγέφσκι (35' κίτρινη), Τσουμάνης (κίτρινη 55'), Ετζεγκουέλε (κίτρινη 76').

Ανασκόπηση αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως άσκησαν πίεση στην άμυνα της Βέροιας που η αλήθεια είναι πως τα βρήκε σκούρα. Όσο περνούσε η ώρα, ωστόσο, άρχισε να βγαίνει η ποιότητα της "βασίλισσας" που ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει την κατοχή.
Στην πρώτη φάση στο παιχνίδι είχαμε και γκολ. Ο Ναζλίδης πέρασε καταπληκτική κάθετη μπαλιά στην περιοχή των γηπεδούχων και ο Αμπντούν με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Αθανασιάδη κάνοντας το 0-1. Ο Έλληνας στράικερ είχε μία εντυπωσιακή ενέργεια ένα λεπτό αργότερα, όμως το τελείωμα ήταν κακό.
Πάνω-κάτω η μπάλα.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-1 στο 25ο λεπτό, όμως ο Χασομέρης παρότι έκανε ωραία κίνηση το σουτ του φάτσα με τον Καντιμοίρη ήταν κακό. Στην επόμενη φάση η Βέροια ήταν εκείνη που έφτασε μία ανάσα από το 2-0. Ο Ναζλίδης ξεπέρασε όμορφα δυο αντιπάλους, έκανε το πλασέ, όμως ο Αθανασιάδης με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.
Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος έγινε στο 29ο λεπτό. Κομπίνα στο κόρνερ και πάσα μέσα στην περιοχή. Ο Χαβίτο έσκαψε τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.

Πίεσαν οι γηπεδούχοι - γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Το δεύτερο μέρος θύμισε αρκετά στο ξεκίνημα του το πρώτο. Ο Πανθρακικός πίεσε για την ισοφάριση και έχασε μία καλή ευκαιρία στο 51' μετά από ψαλιδάκι του Νικόλτση (πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο). Λίγα λεπτά αργότερα ο Ίγκορ πήρε μία δυνατή κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Η Βέροια έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 70ο λεπτό. Ο Μαγέφσκι μπήκε από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα, ο Παπαγεωργίου βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής σωστά έδωσε τοπέναλτι. Ο Αμπντούν από τα 11 βήματα έκανε το 2-0 για την "βασίλισσα". Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-2 στο 75ο λεπτό, όμως ο Καντιμοίρης με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ κεφαλιά του Ροτζέριο.
ΤΟ παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Πανθρακικό να χάνει μία καλή στιγμή με τον Νικόλτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου