Τελευταία Νέα

27/8/15

Aπόλλων Πατρών : Ανακοίνωσε τον Γιάννη Αθανασούλα!

Μετά το πέρασμά του από τον Πανελευσινιακό, ο Γιάννης Αθανασούλας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Πάτρας υπό τις οδηγίες του Θανάση Παπαχατζή.
Ο Γιάννης Αθανασούλας έβαλε την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Πάτρας κι έτσι θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Θανάση Παπαχατζή τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση των Αχαιών:

"Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα Σμολ φόργουορντ Γιάννη Αθανασούλα
Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ και είναι γεννημένος το 1987. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανελευσινιακού (8.4 p., 34.5% 3p., 2.5r και 2.4 as.)
Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1χρόνο.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη Αθανασούλα στην οικογένεια του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ:

Ο Γιάννης Αθανασούλας ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Α.Ε.Κ. αρχικά στα εφηβικά τμήματα και κατόπιν στην Α1 Εθνική, παραμένοντας στο σύλλογο τη διετία 2005-07. Στη συνέχεια, πήρε μεταγραφή στον Ηλυσιακό και μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου για να καταλήξει την περσινή χρονιά στον Πανελευσινιακό όπου «μέτρησε» 8.4 πόντους (34.5% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 24 συμμετοχές (25:15 λεπτά).
Έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε διεθνείς διοργανώσεις. Το ντεμπούτο του το έκανε την περίοδο 2005-06 οπότε και συμμετείχε σε έναν από τους αγώνες της Α.Ε.Κ. στην EuroLeague. Την επόμενη χρονιά είχε 4 συμμετοχές στο EuroCup με την ίδια ομάδα, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στην ίδια διοργάνωση αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο.
Ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος ο Αθανασούλας έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων το 2003 στη Μαδρίτη, σε διεθνή τουρνουά εφήβων και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2007 στη Νόβα Γκόριτσα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου