Τελευταία Νέα

31/8/15

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε και τον Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες!

Ερυθρόλευκος κι ο Ερνάνι!

Μετά τον Ιντέγε, ο Ολυμπιακός απέκτησε επίσημα και τον Ερνάνι απ' την Πόρτο, βάζοντας ακόμη ένα «όπλο» στη μεσοεπιθετική του γραμμή. 

Νέο ερυθρόλευκο χτύπημα απ' τον Ολυμπιακό στο... νήμα της μεταγραφικής περιόδου! 

Μετά την απόκτηση του Ιντέγε, οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους και τον Ερνάνι, όπως ανακοινώθηκε επισήμως. 

Αν και δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο παίκτης έρχεται στο λιμάνι με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. 

Ο νέος άσος των νταμπλούχων Ελλάδας αποτελούσε εξ' αρχής διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα και παρά τη... σθεναρή αντίδραση των δράκων, εν τέλει έγινε το deal κι ο Πορτογάλος κόουτς διαθέτει πλέον μια έξτρα λύση για μπροστά. 

Η ανακοίνωση :


"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες.".


Το Βιογραφικό του:

Ο Ερνάνι Ζόρζε Σάντος Φόρτες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1991 και σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Κόβα ντα Πιεντάντε.
Έξι χρόνια αργότερα, ο Πορτογάλος επιθετικός μεταπήδησε στις ακαδημίες της Ατλέτικο Κλουμπ, με τη φανέλα της οποίας έμελλε να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του ως επαγγελματίας.
Έπειτα από ένα σύντομο δανεισμό στην Μιραντέλα, ο Ερνάνι εντάχθηκε στο δυναμικό της Γκιμαράες, καταγράφοντας συμμετοχές τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ομάδα.
Η Πόρτο δελεάστηκε από τις εμφανίσεις του επιθετικού, με συνέπεια να κινηθεί για την απόκτησή του το Φεβρουάριο του 2015 έναντι του ποσού των 2.900.000 ευρώ.
Ο Ερνάνι πραγματοποίησε εννέα συμμετοχές με τη φανέλα των "δράκων" (τις επτά ως αλλαγή και τη μία αντικαταστάθηκε), σημειώνοντας δύο γκολ.
Δείτε βίντεο με τον  Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες :

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου