Τελευταία Νέα

31/8/15

Αρκαδικός : Ανακοίνωσε τον Μάτι Νουουτίνεν!

Ο Αρκαδικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάτι Νουουτίνεν, μέλους της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας. Παρών στο Eurobasket ο 25χρονος φόργουορντ, που πέρσι ήταν συμπαίκτης με τον Ρουπ Άχονεν.
O Mάτι Νουουτίνεν είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρκαδικού, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 25χρονου φόργουορντ. Ο πρώην παίκτης της Μπίσονς (σ.σ.: ήταν πέρσι συμπαίκτης με τον Ρουπ Άχονεν του Κολοσσού) είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Φινλανδίας, όντας μεταξύ των δώδεκα παικτών που θα δώσουν το "παρών" στο Eurobasket.

Η ανακοίνωση:

"H ομάδα του Αρκαδικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάτι Νουουτίνεν. Ο Φινλανδός φόργουορντ, αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του από το 2012, έχοντας συμμετάσχει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας, το 2014. Παράλληλα θα αγωνιστεί στο προσεχές Eurobasket, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα της χώρας του και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016".

Who is who:

Hμ. Γεν.: 6/5/1990
Τοπ. Γεν.: Τούρκου, Φινλανδία
Θέση: Forward
Ύψος: 2.02
Προηγούμενες Ομάδες: Κούβοτ, Σάλον, Μπίσονς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου