Τελευταία Νέα

27/8/15

ΠΑΣ Γιάννινα : Τέλος ο Μιχάλης Αυγενικού!

Στην επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Αυγενικού προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και αυτή του Τάσου Κρητικού.
H ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Αυγενικού ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και αυτή του Τάσου Κρητικού.
Ο Αυγενικού αποχωρεί από τον ΠΑΣ μετά από 3 χρόνια παρουσίας στα Γιάννενα καθώς είχε έρθει τον Ιούνιο του 2012 επί των ημερών του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο της ομάδας και όλα δείχνουνε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το διαζύγιο που επήλθε με τον Αυγενικού ανέφερε τα εξής:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Αυγενικού από την ομάδα και τον ευχαριστεί θερμά για τη προσφορά του, τη σκληρή δουλειά του και τον επαγγελματισμό που συνεχώς επεδείκνυε. Ευχόμαστε στον Μιχάλη καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του πορεία και ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή".
Στην περίπτωση του Αυγενικού θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Ροδίτης μέσος είχε υπογράψει στις 4 Ιουνίου μονοετή ανανέωση συμβολαίου. Η επιστροφή του Λίλα με τον οποίο αγωνίζονται στην ίδια είχε σαν αποτέλεσμα να τον φέρει στην πόρτα της εξόδου, να ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται και να αποτελέσει παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου