Τελευταία Νέα

22/9/15

Κόροιβος Αμαλιάδας : Ανακοίνωσε τον Βίνσεντ Κάουνσιλ!

Στον Κόροιβο θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βίνσεντ Κάουνσιλ αφού η ομάδα της Ηλείας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού, πρώην πλέι μέικερ του Ρεθύμνου.
Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ εξελίχθηκε σε μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις τη περσινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ με το Ρέθυμνο ωστόσο η νέα σεζόν θα τον βρει στον Κόροιβο, υπό τις οδηγίες του Χάρη Μαρκόπουλου.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου:

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Βίνσεντ Κάουνσιλ για έναν χρόνο.
Ο Αμερικανός γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1990 στο Μπρούκλιν, έχει ύψος 1.89μ και καλύπτει τη θέση του πλέι μέικερ. To 2013 αποφοίτησε με εντυπωσιακό τρόπο από το κολέγιο του Πρόβιντενς, έχοντας κατά μέσο όρο 15.9 πόντους, 7.5 ασίστ και 4.1 ριμπάουντ, ενώ η πρώτη του επαγγελματική απόπειρα ήταν στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.
Πέρυσι έπαιξε για πρώτη φορά στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ο 25χρονος παίκτης αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια της κανονικής περιόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 10.2 πόντους, 5 ασίστ, 3.4 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ είχε και τρεις συμμετοχές στα playoffs με 10.3 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ ανά ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου