Τελευταία Νέα

28/9/15

Παναιτωλικός : Τέλος ο Λεονέλ Πόντες!

Πόντες

Παναιτωλικός και Λεονέλ Πόντες συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας τους μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Αγρινίου.
Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Πορτογάλος τεχνικός, Λεονέλ Πόντες, πληρώνοντας το "μάρμαρο" για τη βαριά ήττα από την Καλλονή, στη Λέσβο με 5-1. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τη λύση της συνεργασίας τους και η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.
Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ στο Αγρίνιο για τον Πορτογάλο τεχνικό, και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, είχε προαναγγείλει αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Στον Λεονέλ Πόντες πιστώνονται τα τελευταία κακά αποτελέσματα κι εμφανίσεις της ομάδας.
Τόσο η εντός έδρας ισοπαλία με τη Βέροια (1-1) για την 4η αγωνιστική, όσο κυρίως η συντριβή από την Καλλονή στη Λέσβο (5-1) για την 5η αγωνιστική. Η απογευματινή προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Κ20.
Με τις οδηγίες του Γιάννη Νταλακούρα έγινε η σημερινή προπόνηση. Αποθεραπεία έκαναν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Καλλονή. Οι υπόλοιποι, προθέρμανση και παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμαρά, Ρουσκουσέδα, Κόρσιενς. Την Τρίτη θα γίνουν δύο προπονήσεις, στις 9.00 το πρωί και στις 6.00 το απόγευμα στο Emileon.
Έργα και ημέρες Πόντες.
Με τον Πορτογάλο τεχνικό στην ηγεσία, ο Παναιτωλικός συγκέντρωσε επτά βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Super League. Στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε με 2-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, την τρίτη αγωνιστική νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό εντός έδρας, την τέταρτη αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια εντός έδρας, ενώ την πέμπτη γνώρισε την ήττα με 5-1 από την Καλλονή στη Λέσβο
Αυτό που χρεώνεται στον Πορτογάλο, πέρα από τα κακά αποτελέσματα και τη μέτρια απόδοση, είναι ο "παροπλισμός" των Νοτιοαμερικάνων της ομάδας, βασικών στελεχών της εξαιρετικής πορείας της κατά την περυσινή περίοδο.
"Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λιονέλ Πόντες. Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα συνεργασία και ευχόμαστε στον ίδιο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα τους", ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του Παναιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου