Τελευταία Νέα

25/9/15

KAE Παναθηναϊκός : Στη Μονακό ο ΝτεΜάρκους Νέλσον!

Στη Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη Μονακό -για ένα μήνα. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα ξαναφορέσει τα... ερυθρόλευκα, μετά το πέρασμά του από τον Ερυθρό Αστέρα.
Άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρέθηκε κοντά στην Μπουντούτσνοστ, αλλά εν τέλει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον θα μετακομίσει στη Γαλλία. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με τη Μονακό.
Οι "ερυθρόλευκοι" προβιβάστηκαν φέτος στην LNB, ως οι πρωταθλητές της Pro B. Πέρα από το γεγονός πως θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Pro A όμως, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να υποδεικνύει πως θα βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα -ακόμη- δείγμα είναι η απόκτηση του ΝτεΜάρκους Νέλσον.
Ο απόφοιτος του Duke δεν κατάφερε να "στεριώσει" στον Παναθηναϊκό, αφού δεν δικαιολόγησε όσα περίμενε από αυτόν το "τριφύλλι". Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το καλοκαίρι και να βγει στην αγορά. Η Μονακό ήταν, εν τέλει, αυτή που απέσπασε την υπογραφή του. Με μία σημείωση: η συμφωνία των δύο ομάδων αφορά συνεργασία για ένα μήνα, αφού ο πρώην "πράσινος" θα κληθεί να αντικαταστήσει προσωρινά τον Λάρι Ντρου ΙΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου