Τελευταία Νέα

27/10/15

1η Aγωνιστική 1ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός 0-1

Ο Αχαρναϊκός ξεκίνησε με το δεξί στο Κύπελλο Ελλάδος νικώντας εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0.
'Eνα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη στο 77' έδωσε την εκτός έδρας νίκη στον Αχαρναϊκό στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς ξεκίνησαν έτσι με το δεξί στον θεσμό σε έναν όμιλο αρκετά δύσκολο αφού υπάρχουν ακόμα ο Ηρακλής και ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε για Αχαρναϊκό στο 8' όταν ο Ομπράντοβιτς έκανε παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά, ο Φιγκέιρα σούταρε αλλά ο Κουτσόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 23' με τον Μοσχάκη να βρίσκει με ωραία κάθετη πάσα τον Σκαθαρούδη ο οποίος από δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι στο 51' βρέθηκαν κοντά στο γκολ καθώς ο Κουτσόπουλος έκανε άσχημη έξοδο, η μπάλα κατέληξε στον Αθανασίου που δοκίμασε με ψηλοκρεμαστό να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Ρούσσης έδιωξε στη γραμμή.
Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 60', ο Πιτταράς έκανε τη σέντρα, ο Χριστοφιλέας προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και σταμάτησε στο δοκάρι του Μπαμπανιώτη.
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Αχαρναϊκό επετεύχθη στο 77' όταν ο Ιωαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ): Κουτσόπουλος, Αργυρίου, Δημόπουλος, Γκόλιας, Ρούσσης, Καραχάλιος, Μοσχάκης (74' Κοντός), Υφαντής, Τσίτας (63' Τσούκαλος), Πιτταράς (63' Μαυριάς), Σκαθαρούδης
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Μπαμπανιώτης, Μωυσιάδης, Αθανασίου (81' Μαρούδας), Ταμπάκης, Καλογερόπουλος (75' Σιάνης), Φιγκέιρα (61' Μαρής), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου