Τελευταία Νέα

27/10/15

1η Aγωνιστική 2ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Ζάκυνθος - Εργοτέλης 2-2

Η Ζάκυνθος προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Εργοτέλης βρήκε τα ψυχικά κι αγωνιστικά αποθέματα και ισοφάρισε σε 2-2 για την πρεμιέρα των δύο ομάδων, στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με τον Ζαουάντ Ζαϊρί να έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ της Ζακύνθου αλλά στη συνέχεια να χάνει αρκετές ευκαιρίες, η Ζάκυνθος έμεινε στο 2-2 με τον Εργοτέλη, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο νησί του Ιονίου για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η Ζάκυνθος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Ζαουάντ Ζαϊρί να κάνει το σουτ, πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά τον Αθανασίου να απομακρύνει. Ίδιοι πρωταγωνιστές, ίδια κατάληξη και στη φάση του 12ου λεπτού.
Η πίεση της γηπεδούχου ομάδας έπαιρνε όλο και πιο έντονη μορφή και απέφερε πίεση στο 28ο λεπτό. Ο Μαροκινός άσος της Ζακύνθου, Ζαουάντ Ζαϊρί, πάσαρε από τη μικρή περιοχή στον Βυθούλκα, ο οποίος ήταν αφύλακτος από τους αμυντικούς του Εργοτέλη και προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κρητικής ομάδας.
Ο Κάρδαρης είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, δύο λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά πλάσαρε άουτ. Τέσσερα λεπτά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ζάκυνθος διεύρυνε το προβάδισμα, πάλι με τον Βυθούλκα, μετά από ασίστ ξανά του Ζαϊρί.
Με τις αλλαγές των Καραμά και Λαμπράκη να επιτάσσουν το ρυθμό της αναμέτρησης σε φθίνουσα πορεία, ο Εργοτέλης μείωσε το σκορ στο 72ο λεπτό. Σκόρερ ο Ρέντζας, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το 2-1. Κι όμως, ο Εργοτέλης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Μάνος βρήκε τη μπάλα εντός περιοχής, ο Ίνιατς σούταρε με δύναμη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γεωργακόπουλου κάνοντας το 2-2.
Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Η Ζάκυνθος ήταν καλύτερη, αλλά πλήρωσε την αστοχία του Ζαουάντ Ζαϊρί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ταυταρίδης, Ζαϊρί, Βυθούλκας, Κάρδαρης (65' Πέττας)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Πίτσος, Ρέντζας, Ντος Σάντος, Φουκαράκης (60' Κυριακόπουλος), Κούτρης, Στεφάνοβιτς, Δωματάς, Ίνιατς.
Σκόρερ: 28', 49' Βυθούλκας / 72' Ρέντζας, 83' Ίνιατς.

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου