Τελευταία Νέα

27/10/15

1η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Κέρκυρα - Παναχαϊκή 1-1

Κέρκυρα, Παναχαϊκή
Δεν ανέδειξε νικητή (1-1) η αναμέτρηση της Κέρκυρας με την Παναχαϊκή, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ασίγκμπα (αυτ. 28') και Πέδρο (πεν. 64') τα γκολ του αγώνα.
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, Κέρκυρα και Παναχαϊκή έμειναν στο 1-1, στο πρώτο παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Παναχαϊκή έφτασε κοντά στο γκολ στο 19' με την κεφαλιά του Ντελέκου να περνά άουτ. Οι νησιώτες απάντησαν στο 23' όταν ο Λέντριτς βρέθηκε απέναντι από τον Στρέζο, αλλά ο Έλληνας τον σταμάτησε.
Στο 28' ο Ασίγκμπα, άθελά του, έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του με κεφαλιά (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αχαιοί ανέβασαν στροφές και κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σιατραβάνη μέσα στην περιοχή. Ο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, γράφοντας το 1-1.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο με Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό και η μεταξύ τους ισοπαλία δεν είναι το ιδανικότερο αποτέλεσμα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ): Αραμπατζής, Βενέτης, Κρητικός, Λέντριτς (46' Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (82' Κωτάτης), Γκομές, Κόντος (58' Βλάχος), Όμο, Μακρίδης, Ντατίδης, Φάμπιο.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης (87' Λαμπρόπουλος), Πέδρο (94' Μουκίδης), Σιατραβάνης, Ντελέκος, Χατζής, Χαρτσιάς (92' Χύσα), Τζίλας.

                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου