Τελευταία Νέα

29/10/15

1η Aγωνιστική 7ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Πανελευσινιακός - ΑΕΛ 1-4

ΑΕΛ
Η ΑΕΛ νίκησε με 4-1 στη Δυτική Αττική τον Πανελευσινιακό, σε αγώνα για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου. Ανώτεροι οι "βυσσινί" απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μόνο ήττες σε επίσημα παιχνίδια. 
Με τρίποντο ξεκίνησε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς ήταν καταφανέστατα ανώτερη από τον Πανελευσινιακό και επικράτησε με 4-1, έχοντας χάσει και πέναλτι με τον Μπόγιοβιτς στο 68'.
Το 0-1 έκανε ο Κρητικός με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, στο 22'. Ο Πανελευσινιακός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 28', αλλά το σουτ του Γιαννιτσάνη πέρασε εκτός εστίας. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ΑΕΛ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Στο 46' ο Καπός με ωραίο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ωραία σέντρα του Μονιάκη.
Δύο λεπτά μετά ο Κακαράς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, έπειτα από σέντρα του Παληγεώργου. Η ΑΕΛ όμως ήταν πολύ ανώτερη και έφτασε στο 1-3 στο 60', με κεφαλιά του Σουλιώτη από γέμισμα του Μονιάκη. Στο 68' ο Ταμπάκης έκανε χέρι, ο διαιτητής Γκάμαρης (Αθηνών) καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο Μπόγιοβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Στεργιώτη να απομακρύνει με το ένα χέρι.
Το τελικό 1-4 σημειώθηκε στο 79', όταν ο Καπός βγήκε απέναντι στον Στεργιώτη και πλάσαρε σωστά για το 4-1! Πλέον η ομάδα του κάμπου μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους "16" Κυπέλλου στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Skoda Ξάνθη (1/12) και ΑΕΚ (15/12).
Συνθέσεις:
Πανελευσινιακός: Μανιάτης (51' λ. τρ. Στεργιώτης), Παληγεώργος, Δημόπουλος, Λίτσος, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κακαράς, Κορνελάτος, Τζώρτζης (46' Μπαρμπόσα), Ναούμ (46' Μπλάνκο), Γιαννιτσάνης.
ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ροβίθης (74' Καμπλιώνης), Χάμος, Καπός, Μασούρας, Κρητικός, Χοτζάλι, Πάτο (57' Μπόγιοβιτς).
Τα γκολ: 48' Κακαράς - 22' Κρητικός, 46', 79' Καπός, 60' Σουλιώτης.

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου