Τελευταία Νέα

25/11/15

12η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Εορδαϊκός - Άρης 0-2

Άρης, Τάτος
Με δέκα παίκτες από το 36' και με εννέα από το 72' έμεινε ο Άρης στην Πτολεμαΐδα αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον Εορδαϊκό, για τη 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδό του στη Football League.
Δεν έχει αντίπαλο στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Άρης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 2-1 του Εορδαϊκού στην Πτολεμαΐδα για τη 12η αγωνιστική, παρότι ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Στο 36' ο Καζναφέρης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για χέρι, ενώ στο 72' ο Ν' Λουντούλου αποβλήθηκε και αυτός με δεύτερη κίτρινη.
Το σκορ για τους Θεσσαλονικείς άνοιξε στο 14' ο Τάτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ το 0-2 έκανε στο 45' ο Ντούνης, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και με δυνατό σουτ από πάσα του Ρόβα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι, που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 6', για μαρκάρισμα του Ιντζίδη στον Γιόνδη, μείωσαν σε 1-2 στο 60', με κεφαλιά του Μαυροματίδη.
Συνθέσεις:
Eoρδαϊκός (Δημήτρης Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης (87΄Ρέββας), Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης.
Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν' Λουντούλου, Καπνίδης (70' Κυβελίδης), Τάτος (74' Σαμαράς), Ντούνης (46' Πόι)

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου