Τελευταία Νέα

29/11/15

12η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Βέροια 0-0

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Βέροια αλλά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας που συνέχισε αήττητη εκτός έδρας για ένα ακόμη ματς στο ισόπαλο 0-0 των Χανίων.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στα Χανιά ανάμεσα στον Πλατανιά και τη Βέροια σε ένα ματς με λίγες αξιόλογες φάσεις εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απείλησαν παραπάνω αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το εκτός έδρας αήττητο τους για ένα ακόμη παιχνίδι και πήραν έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι στην διάρκεια του 90λεπτου καθώς ο Γιώργος Παράσχος υποχρεώθηκε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και φυσικά αυτό έπαιξε ρόλο στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το ματς ο έμπειρος τεχνικός.
 Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: "Περιβόλια"
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Γεώργιος Κουντουρέλης (Αθηνών)
4ος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος):  Σωτηρίου (45' Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45+ Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (65' Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.
ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Λόπες, Μαλόν, Όστοϊτς, Ετζενγκέλε, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (90' Μαραγκός), Ναζλίδης (72' Κόλα), Αμπντούν (61' Μεραμπασβίλι), Γιουσούφ.
Κίτρινες: 69' Ράμος, 71' Μουνάφο/55' Ετζενγκέλε, 74' Γιαννούλης, 89' Όστοιτς
Τρεις φάσεις σε ένα 45λεπτο.
Ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με την ψυχολογία στα ύψη από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου είχαν την μπάλα στα πόδια του την περισσότερη ώρα και έψαχναν διαδρόμους προς την εστία του Λόπες κυρίως από τα δεξιά με εκφραστή των προσπαθειών τους τον Κουλιμπαλί. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 10' όταν ο Μιλούνοβιτς με ένα έξυπνο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Λόπες αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους απείλησαν στο 16' όταν ο Άρτσε βρήκε χώρο έκανε την κίνηση προς την εστία του Σωτηρίου και επιχείρησε το σουτ με τον γκολκίπερ της ομάδας των Χανίων να αποκρούει εντυπωσιακά. Στη συνέχεια της φάσης ο Ναζλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά όταν είχε κάνει το σουτ ο Άρτσε ήταν σε θέση οφσάιντ και σωστά ο Τριτσώνης δεν μέτρησε το γκολ. 
Δυο αναγκαστικές αλλαγές πριν το ημίχρονο.
Η συνέχεια στο πρώτο 45λεπτο δεν ήταν ανάλογη και δεν είχαμε καμία φάση μέχρι τις καθυστερήσεις. Αντίθετα είχαμε δυο αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα των Χανίων καθώς οι Σωτηρίου, Γκνιάτιτς αποχώρησαν από το ματς στις καθυστερήσεις με τους Κοκκαλά, Ντίνα να παίρνουν τις θέσεις τους. Οι δυο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση και των δυο με τον Μπανανά. Μάλιστα ο Σωτηρίου είχε πάθει διάσειση και δεν θυμόταν ούτε πως είχε τραυματιστεί. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι συνέχισε να παίζει και δέκα λεπτά μετά το χτύπημα στο κεφάλι άρχισε να ζαλίζεται με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ματς.
Μάλιστα υπήρξε και αρκετός χρόνος διακοπής στην αναμέτρηση να πραγματοποιηθούν οι δυο αλλαγές και ο Τριτσώνης κράτησε επτά λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο πέμπτο από τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Ντίνας έδωσε στον Μουνάφο αυτός με τη μια στον Γιακουμάκη με τον Έλληνα στράικερ να επιχειρεί απευθείας το σουτ από καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά έξω.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς φάσεις και με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν τις μάχες στο χώρο του κέντρου ώστε να απειλήσουν η μία την άλλη αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι εξουδετέρωσε η μια τα ατού της άλλης και κάθε προσπάθεια έμενε ημιτελής.
Η ομάδα των Χανίων αναγκάστηκε να κάνει και τρίτη αλλαγή λόγω τραυματισμού καθώς στο 65' ο Γιακουμάκης χτύπησε στο γόνατο και έδωσε την θέση του στον Ράμος. Φυσικά οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες υποχρεώθηκε ο Γιώργος Παράσχος δεν έδωσαν στον έμπειρο τεχνικό την ικανότητα να διαχειριστεί το ματς όπως θα ήθελε.
Τεράστια ευκαιρία με τον Ανγκούλο.
Ο Πλατανιάς είχε την καλύτερη φάση στην αναμέτρηση στο 76' όταν ο Μουνάφο από τα δεξιά έκανε τη σέντρα με τον Ανγκούλο να παίρνει τη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και να στέλνει την μπάλα σύριζα έξω από το αριστερό δοκάρι του Λόπες. Δυο λεπτά αργότερα ο Ράμος μετά από κόρνερ από τα δεξιά πήρε την σκαστή κεφαλιά, η μπάλα αναπήδησε και έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόπες.
Η απάντηση της Βέροιας ήρθε στο 82' όταν επίσης σε κόρνερ από τα αριστερά ο Κόλα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κοκκαλάς ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Σωτηρίου με μια εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 89' όταν ο Πλατανιάς κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο με τον Μιλούνοβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Λόπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου