Τελευταία Νέα

24/11/15

ΠAOK : Ανανέωσε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης!

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Τούμπας και ολοκλήρωσε τα τυπικά της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.
Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (πρόσθεσε άλλα δύο χρόνια στη συνεργασία που προέβλεπε το προηγούμενό του συμβόλαιο) θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.
Ο 21χρονος μπακ χαφ βρέθηκε γύρω στις 11 το πρωί στα γραφεία της Τούμπας και πριν από λίγη ώρα ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά του νεου συμβολαίου του που αρχίζει αναδρομικά από τον Σεπτέμβριο και θα του αποφέρει πάγιες απολαβές περίπου στις 120.000 ευρώ ετησίως, οι οποίες θα αυξάνονται κάθε χρόνο κλιμακωτά και θα μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερες με διάφορα μπόνους (κυρίως συμμετοχών και επίτευξης στόχων).
Στο συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης 4 εκ. ευρώ, κατά ένα εκατομμύρια ευρώ μικρότερη από αυτή που ίσχυε με το προηγούμενο συμβόλαιο, καθώς ο Άρνεσεν θέλει να έχει μία πιο ρεαλιστική πολιτική στις ρήτρες και όχι να βάζει πολύ ψηλά ποσά όπως είχε γίνει παλιότερα (χαρακτηριστικά παραδείγματα οι συμφωνίες με Κουλούρη, Κ. Σαββίδη, Δεληγιαννίδη, στα συμβόλαια των οποίων είχαν μπει ρήτρες 7.5 εκ. ευρώ στον καθένα).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , δήλωσε στο paokfc.gr:
"Ασφαλώς είναι άλλη μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, από τις πολλές που μου έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ευγνώμων στην ομάδα και τους ανθρώπους της, όπως φυσικά στον κ. Ιβαν Σαββίδη για την προσοχή που δίνει τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στις υποδομές από τις οποίες προέρχομαι.
Εύχομαι στη διάρκεια του νέου συμβολαίου να πραγματοποιηθούν και τα όνειρά μου για αυτή την ομάδα. Ήρθα παιδί στον ΠΑΟΚ και μου δόθηκαν όλες οι ευκαιρίες να γίνω άντρας μέσα από τις εμπειρίες μου εδώ. Οφείλω λοιπόν να ανταποδώσω στο Σύλλογο και τον κόσμο, με σκληρή δουλειά, καλές εμφανίσεις και κυρίως ταπεινότητα, την αγάπη που εισέπραξα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου