Τελευταία Νέα

24/11/15

Κολοσσός Ρόδου : Ανακοίνωσε τον Χρήστο Σαλούστρο!

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Σαλούστρου, αποκτώντας μία ακόμη λύση στη θέση "3". Έφτασε στη Ρόδο και προπονήθηκε ο 25χρονος φόργουορντ, που θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στα Τρίκαλα (28/11, 17:00).
Μια λύση... πρώτης γραμμής απέκτησε ο Κολοσσός για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφού ενέταξε στο δυναμικό του τον Χρήστο Σαλούστρο. Ο 25χρονος φόργουορντ ταξίδεψε χθες (23/11) για τη Ρόδο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσέφερε η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, η οποία -με τη σειρά της- ανακοίνωσε την απόκτησή του. 
Ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Πανιωνίου θα προπονηθεί σήμερα (24/11) για πρώτη φορά με τα χρώματα του Κολοσσού, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (28/11, 17:00) με τα Τρίκαλα.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Σαλούστρο.
Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι 25 ετών (29/3/1990), έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Είναι γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης και άρχισε να παίζει μπάσκετ στα 14 του στον Αστέρα, ενώ στα 16 του μετακόμισε στην Αθήνα και στα 18 του εντάχθηκε στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού.
Το 2009/10 φόρεσε τη φανέλα του Σπόρτιγκ, ενώ από το 2010 μέχρι το2013 αγωνίστηκε στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου. Η σεζόν 2013/14 θα βρει τον Χρήστο Σαλούστρο στην Α1 και τον Πανιώνιο, ενώ την περσινή μετακόμισε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε κατά μέσο όρο 4,5 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ".

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χρήστος Σαλούστρος δήλωσε: 
"Από τη στιγμή που συμφώνησα με την ομάδα ανυπομονώ να ξεκινήσω τις νέες μου υποχρεώσεις. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που καλύπτει τις απαιτήσεις και τους στόχους μου και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω. Πέρυσι, κατάφερε να τερματίσει στην έβδομη θέση και ήταν κάτι πολύ καλό, αλλά πιστεύω πως φέτος μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερη, καθώς είναι μία ομάδα “Λερναία Ύδρα” της Α1. Με τιμά το ενδιαφέρον που έδειξαν προς το πρόσωπό μου οι άνθρωποι του Κολοσσού και αυτό φάνηκε από την επικοινωνία που είχα με τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Γκοτζογιάννη, ενώ πιστεύω πως θα έχω μία καλή συνεργασία με τον κόουτς Λυκογιάννη, με τον οποίο έχω κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ακόμη και στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου