Τελευταία Νέα

30/12/15

Παναθηναϊκός : Τέλος ο Αλέξανδρος Ταμπάκης!

Κοτσόλης Ταμπάκης Κότσαρης
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Ταμπάκη. Αποχωρεί από το τριφύλλι μετά από έντεκα χρόνια ο 23χρονος γκολκίπερ.
Στη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Αλέξανδρος Ταμπάκης. Ο 23χρονος πορτιέρο την Τετάρτη (30/12) το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, μαζί με τον εκπρόσωπο του, και έβαλε την υπογραφή του στη λύση του συμβολαίου του. Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο με τον νεαρό γκολκίπερ.
Η χαρακτηριστική ανακοίνωση ανέφερε:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του Αλέξανδρου Ταμπάκη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Αλέξανδρο".
Ο Ταμπάκης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έντεκα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στο τριφύλλι και συγκεκριμένα στις ακαδημίες των πράσινων καθώς το 2004, σε ηλικία 12 ετών, είχε περάσει την πόρτα της Παιανίας έχοντας επιλεγεί από τον Τάκη Οικονομόπουλο.
Το συμβόλαιο των δυο πλευρών λύθηκε κοινή συναίνεση και χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις των δυο πλευρών. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν αποκλείεται μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του νεαρού πορτιέρο σε άλλη ομάδα αυτός να συνεχίσει να προπονείται στο "Γ. Καλαφάτης" μετά από σχετική άδεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου